Huis > W > Wat Is De Beste App Voor Fietsroutes?

Wat is de beste app voor fietsroutes?

Veel fietsplezier!

  • Route.nl (iPhone & Android, Gratis – Premium €7,99 per jaar)
  • Fiets! NL (iPhone & Android, Gratis)
  • Fietsknoop (iPhone, Android, Windows, Gratis)
  • Maps 3D Pro (iPhone, €5,99)
  • ANWB Fiets app (Android, Gratis)
  • Strava (iPhone / Android, Gratis)
  • MTB Routes (iPhone/Android, €1,09)
  • Biky Coach (iPhone, Gratis)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke app houdt fietsafstand bij?

Fietscomputer-apps voor onderweg

De Strava-app (gratis, iOS en Android) is zeer compleet. Het heeft een 'dashboard' waar je je snelheid, tijdsduur, afstand en meer actuele informatie vindt, en na je rit kun je die informatie heel eenvoudig delen op social media. Ook kun je je route mooi terugzien op een kaartje.
Dienovereenkomstig, waar is mijn fiets app? 'Waar is mijn fiets? ' is gemaakt door Tycho van der Ouderaa, student informatica aan de Universiteit van Amsterdam. De app werkt op een doodeenvoudige manier. Het enige wat je in de app hoeft te doen, is op het moment dat je van je fiets afstapt de app openen en de huidige locatie als parkeerplek toevoegen.

Bovendien, is fietsknoop app gratis?

De fietsknooppunt-app is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn echter in-app aankopen beschikbaar waarmee gebruikers extra functies kunnen ontgrendelen. Wat dit betreft, kun je strava gratis gebruiken? Ja, u kunt Strava gratis gebruiken. Er zijn twee opties om Strava te gebruiken: de gratis versie en de premium versie. De gratis versie geeft je basisfuncties, terwijl de premium versie je meer geavanceerde functies geeft.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Vervolgens, hoe zet ik een fietsroute op mijn telefoon?

Als je via PC een fietsroute hebt uitgestippeld via onze online fietsrouteplanner kan je een QR-code genereren. Dat kan je doen door in de online fietsrouteplanner op vlaanderen-fietsland.be een fietsroute te tekenen en daarna in het actiemenu op de knop met het icoontje van een QR-code te klikken. Welke fietstrainer app? Zwift is de meest populaire applicatie voor een training op de fietstrainer. Deze applicatie is niet door een fabrikant ontwikkeld, dus je gebruikt hem met alle interactieve fietstrainers. Met Zwift rijd je wedstrijden en routes in een virtuele wereld. Dit kan met vrienden of tegen anderen.

Dit in overweging nemend, welke routeplanner voor fiets?

Download de komoot-app, beschikbaar op Android en iOS, en neem de beste routeplanner en outdoornavigatie-tool met je mee, waar je ook heen gaat. Plan je routes onderweg en sla ze offline op met één klik. Hoeveel km gefietst iPhone? De iPhone heeft een ingebouwde sensor die de afgelegde afstand bijhoudt. Deze sensor is niet 100% nauwkeurig, maar geeft ongeveer dezelfde afstand aan als een fietscomputer.

Wat dit betreft, hoe werkt een fietsroute met knooppunten?

Een fietroute met knooppunten is een fietroute die is aangegeven met een serie nummers die de knooppunten aanduiden die je moet volgen. Deze nummers staan meestal op bordjes langs de route. Op een kaart van de route zien deze nummers eruit als punten die met lijnen met elkaar verbonden zijn.

Door Coombs

Vergelijkbare artikelen

Is er een app voor vrienden op de fiets? :: Wat is de beste fietscomputer?
Handige links