Huis > W > Waar Telefoon Tijdens Fietsen?

Waar telefoon tijdens fietsen?

Houder toegestaan

U mag uw telefoon of ander mobiel elektronisch apparaat tijdens het fietsen gebruiken als deze in een houder zit. Bijvoorbeeld als uw navigatiesysteem vraagt een alternatieve route te accepteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, hoe werkt de anwb fiets app?

Dat gaat heel simpel. Als je de ANWB Eropuit app opent, zie je onder in het scherm 'Maak je eigen route'. Je krijgt dan alle knooppunten te zien rondom de plek waar je op dat moment bent. Als je klaar bent, kun je de fietsroute opslaan en direct gaan fietsen. Daarvan, welke fietsnavigatie werkt met knooppunten? De apps van Fietsknoop, Route.nl en ANWB fietsen gebruiken deze knooppunten voor de routes. Lees meer over knooppuntroutes op Nederlandfietsland.nl. De app Fietsknoop werkt gemakkelijk wanneer je zelf knooppuntroutes wilt uitstippelen.

Hoe kies je een fietscomputer?

Fietscomputers houden basisgegevens bij zoals snelheid en afstand, maar ze kunnen ook meer geavanceerde functies hebben zoals hartslagmeters en GPS. Bij het kiezen van een fietscomputer moet je eerst beslissen welke functies voor jou het belangrijkst zijn. Als je vooral geïnteresseerd bent in het bijhouden van je snelheid en afstand, is een basismodel voldoende. Train je echter voor een wedstrijd of wil je je hartslag en route bijhouden, dan heb je een geavanceerder model nodig. Als je eenmaal hebt besloten welke functies je nodig hebt, kun je je keuze verfijnen op basis van prijs en merk. Wat is een goede kilometerteller? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van het merk en model van het voertuig en van de persoonlijke voorkeuren van de bestuurder. Enkele factoren die bij de keuze van een kilometerteller kunnen worden overwogen zijn echter nauwkeurigheid, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan je Waze ook met de fiets gebruiken?

Waze heeft echter zoveel goede en handige functies, dat we je absoluut aanraden om het in ieder geval eens te proberen. We voorspellen dat je niet anders meer zult willen. Wil jelopen, fietsen of de bus? Dan is Waze niks voor je. Bovendien, hoe zet ik een fietsroute op mijn telefoon? De handigste apps om te navigeren met je telefoon zijn MAPS.ME en Komoot. Die werkt op zowel iPhone en Android; handig als jouw partner zo nodig een iPhone moet hebben, terwijl jij (de slimmere dus) een Android toestel gebruikt.

Is er een app voor vrienden op de fiets?

De Fietsersbond Routeplanner is één van de meest complete fietsrouteplanners in Nederland. het is de enige fietsrouteplanner waar je kunt kiezen uit verschillende routetypes, zoals Makkelijk doorfietsen, Racefietsroute en Autoluwe route. Je kunt zelfs je eigen routetype configureren. Dienovereenkomstig, hoe lang strava gratis? Strava is een gratis app voor hardlopers en fietsers. Het biedt een aantal handige functies, zoals een kaart met je afgelegde routes, een statistiekenpagina en de mogelijkheid om je prestaties te delen met andere gebruikers. Strava heeft echter ook een betaalde premiumversie, waarvoor je maandelijks of jaarlijks kunt betalen. De gratis versie van Strava is echter volledig toereikend voor de meeste gebruikers.

Wat zijn de kosten van Strava?

Strava is een app die je helpt bij het bijhouden van je sportieve activiteiten, zoals hardlopen, wandelen en fietsen. De app is gratis te downloaden, maar je kunt ook een betaald abonnement nemen. Een betaald abonnement kost €5,99 per maand of €47,99 per jaar. Hiermee krijg je onder andere toegang tot premiumfuncties, zoals een gedetailleerde weergave van je activiteiten, een ademhalingstrainer en een live tracking-functie.

Door Myers

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste fietskaart? :: Wat is een goede gratis fiets app?
Handige links