Huis > W > Wat Is De Functie Van Een Pluizenzeef?

Wat is de functie van een pluizenzeef?

De functie FILTER geeft een matrix als resultaat, en deze zal aangrenzende cellen beïnvloeden als het een uiteindelijk resultaat van een formule is. Dit betekent dat Excel dynamisch de juiste grootte van het bereik van de matrix creëert als u drukt op ENTER.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Een manier om een waarde terug te geven als een voorwaarde waar is en een andere als deze niet waar is, is door de functie ALS te gebruiken. Bijvoorbeeld:

Bovendien, kun je alle gegevens in 1 keer verwijderen?

Met de optie "Alles wissen" wist u in één keer de inhoud van een cel en de celeigenschappen. Met de optie "Opmaak wissen" kunt u alle celeigenschappen in één keer verwijderen. De waarden in de cellen blijven gewoon staan. Hoe maak je een uitrolmenu in Excel? Een vervolgkeuzelijst maken

  1. Typ in een nieuw werkblad de items die u wilt weergeven in de vervolgkeuzelijst.
  2. Selecteer de cel in het werkblad waarin u de vervolgkeuzelijst wilt opnemen.
  3. Ga op het tabblad Gegevens op het lint naar Gegevensvalidatie.
  4. Klik op het tabblad Instellingen in het vak Toestaan op Lijst.

Bovendien, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel?

Om van twee cellen één cel te maken in Excel, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken. Deze functie voegt twee of meer tekenreeksen samen. Als u bijvoorbeeld de tekenreeks "abc" hebt in cel A1 en de tekenreeks "def" in cel A2, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken om ze samen te voegen tot één cel. De formule zou zijn =CONCATENATE(A1," ",A2). Dit resulteert in de tekenreeks "abc def" in de cel. Je kunt ook vragen hoe maak je een tabel in excel? Er zijn een paar verschillende manieren om een tabel te maken in Excel. De eenvoudigste manier is om de cellen die u in een tabel wilt veranderen te markeren, vervolgens op het tabblad "Invoegen" te klikken en op "Tabel". Een andere manier is om de knop "Opmaken als tabel" te gebruiken onder het tabblad "Home".

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de functie afronden in Excel?

Het getal wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde cijfer als aantal_decimalen gelijk is aan nul. Het getal wordt naar links afgerond als het kleiner is dan 0. Als u verder van nul naar boven wilt afronden, gebruikt u de functie ROUND.

Hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in Excel?

Hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in...

  1. Gebruik keuzelijst om een ​​vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes te maken.
  2. klikken Ontwikkelaar > Invoegen > Keuzelijst (Active X Control).
  3. Selecteer de cel E4, voer in ListBoxOutput in de Naam Box en druk op de Enter sleutel.
Dienovereenkomstig, hoe automatisch aanvullen tijdens het typen in de vervolgkeuzelijst excel? Formule automatisch aanvullen in- of uitschakelen
  1. Klik op Bestand > Opties > Formules. In Excel 2007: Klik op Microsoft Office knop. , klik opExcel opties en klik vervolgens op de categorie Formules.
  2. Schakel onder Werken met formulesde optie Formule automatisch aanvullen in of uit.

Hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van Excel?

Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren

  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.
En nog een vraag, wat is subtotaal en totaal? Subtotaal en totaal zijn twee verschillende termen die gebruikt worden in boekhouding. Het subtotaal is het bedrag dat is opgeteld van alle bedragen die voor een bepaalde categorie horen, terwijl het totaal het bedrag is dat is opgeteld van alle bedragen, inclusief de bedragen in andere categorieën. Dus het totaal is altijd het subtotaal plus het bedrag in andere categorieën.

Wat is Aantalarg in Excel?

Numberarg is een functie in Excel die het aantal argumenten telt dat worden meegestuurd naar een functie of macro. Dit is handig als u wilt weten hoeveel argumenten er zijn meegestuurd naar een functie of macro, maar u weet niet zeker welke argumenten er zijn meegestuurd.

Door Leopold

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Logotoets? :: Hoe kun je filteren in Excel?
Handige links