Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Inloggen Op Fitbit App?

Waarom kan ik niet inloggen op Fitbit app?

Probeer je apparaat opnieuw in te stellen. Verwijder alle andere Fitbit-apparaten uit je account en uit de lijst met verbonden Bluetooth-apparaten op je telefoon of tablet. Probeer je apparaat opnieuw in te stellen. Verwijder en installeer de Fitbit-app opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen waar kan ik mijn fitbit laten repareren?

De reparatie van je Fitbit charge 2 met een diepe barst in scherm kan alleen door Fitbit zelf worden gedaan. Als je wilt dat het glas word gerepareerd of vervangen dan moet daarvoor contact opnemen met het Fitbit support team (in het Engelse support gedeelte). Mensen vragen ook: hoe fitbit koppelen aan app? Koppel je nieuwe Fitbit aan je smartphone

  1. Download de Fitbit app op je smartphone. Dit doe je via de app store op je smartphone.
  2. Open de app en klik op Word lid van Fitbit.
  3. Kies jouw model Fitbit.
  4. Alles ingevuld?
  5. Nu koppelt jouw Fitbit smartwatch of activity tracker met je smartphone en kun je van start.

Mensen vragen ook: wat is de levensduur van een fitbit?

De levensduur van een Fitbit is afhankelijk van het model. De Fitbit Zip heeft een vervangbare batterij die ongeveer zes maanden meegaat, terwijl de Fitbit One een batterij heeft die ongeveer vier tot vijf dagen meegaat. De Fitbit Flex heeft een batterij die ongeveer vijf dagen meegaat, en de Fitbit Charge heeft een batterij die ongeveer zeven tot tien dagen meegaat. Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn fitbit aan? De beste manier om met uw nieuwe Fitbit te beginnen is door de gratis Fitbit-app te downloaden uit de App Store of Google Play. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op Join Fitbit. Volg de instructies op het scherm om een Fitbit-account aan te maken en uw tracker aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe zet ik mijn Fitbit in Koppelstand?

Ga voor instructies naar het help-artikel van Apple of het help-artikel van Android (Google). Ga op je telefoon naar Instellingen. Bluetooth en schakel Bluetooth uit en vervolgens weer in. Open de Fitbit-app en probeer je apparaat te synchroniseren. Hoe ontgrendel ik mijn Fitbit met mijn telefoon? Fitbit

Je apparaat ontgrendelen met je telefoon:

  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag. je profielfoto. de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Apparaatvergrendeling.
  3. Zoek de optie om je pincode te resetten.

Mensen vragen ook: waar vind ik mijn fitbit account?

Fitbit

  1. Tik op het tabblad Vandaag en tik op je profielfoto.
  2. Tik op de tegel met je naam.
  3. Tik op Persoonlijk.
  4. Tik op de informatie die je wil wijzigen en breng je wijzigingen aan.
  5. Tik op Opslaan.
Vervolgens, hoeveel geld terug fitbit? Geld terug voor fitbit?
Volgende, hoeveel geld terug voor fitbit?

Dit in overweging nemend, kan je een fitbit om je enkel doen?

Ja, je kunt een fitbit dragen op je enkel. Er zijn verschillende redenen waarom mensen dit doen. Sommigen vinden het leuker om hun activiteit te volgen op een andere manier, terwijl anderen vinden dat het comfortabeler is op de enkel.

Door Anders Schilke

Vergelijkbare artikelen

Waarom is mijn Fitbit zo snel leeg? :: Hoe kan ik mijn Fitbit resetten?
Handige links