Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Fitbit Niet Meer Werkt?

Wat moet je doen als je Fitbit niet meer werkt?

Houd de knoppen op de achterkant en onderkant ingedrukt totdat je het Fitbit-logo op het scherm ziet. Laat de knoppen los. Als je nog steeds problemen ondervindt met het apparaat, zet je het apparaat uit en vervolgens weer aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, hoe navigeer ik op mijn fitbit apparaat?

Veeg van boven naar beneden op het scherm om toegang te krijgen tot snelle instellingen en de Instellingen-app. Als je in de snelle instellingen naar rechts veegt, ga je terug naar het klokscherm. Veeg naar links en rechts om de apps op je tracker te bekijken. Veeg omhoog of tik op de app om deze te openen. Hoe Fitbit Versa 3 aanzetten? Verbind de Versa 3 eerst met de oplaadkabel om deze in te stellen. Dankzij snel opladen kun je in slechts 12 minuten een batterijduur van een hele dag krijgen. Ga voor meer informatie naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op? Sluit je apparaat aan.

Hoe koppel je Fitbit aan mijn telefoon?

Voordat u kunt beginnen met het bijhouden van uw activiteit en lichaamsbeweging met uw Fitbit, moet u uw apparaat instellen en verbinden met uw Fitbit-account. Hiervoor moet u:
1. Download de Fitbit-app uit de Apple App Store of Google Play Store.
2. Open de Fitbit-app en tik op Join Fitbit.
3. Voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan, tik vervolgens op Join Fitbit.
4. Volg de instructies op het scherm om je Fitbit met je telefoon te verbinden.
Zodra uw Fitbit met uw telefoon is verbonden, kunt u beginnen met het bijhouden van uw activiteit en lichaamsbeweging. Hiervoor moet u:
1. Open de Fitbit-app en tik op het tabblad Vandaag.
2. Tik op de knop Track Exercise.
3. Selecteer de activiteit die je wilt volgen en tik vervolgens op de knop Start.
4. Als u klaar bent, tikt u op de knop Stop.
5. Tik op de knop Log om uw activiteit op te slaan. Waar kan ik mijn Fitbit repareren? Er zijn verschillende manieren om je Fitbit te laten repareren. U kunt rechtstreeks via het Fitbit-bedrijf gaan, of u kunt via een extern reparatiebedrijf gaan.
Als u via het Fitbit-bedrijf wilt gaan, kunt u hun website bezoeken en op het tabblad "Ondersteuning" klikken. Van daaruit kunt u op de link "Contact" klikken en een formulier invullen om een reparatie aan te vragen. U moet uw contactgegevens en het serienummer van uw Fitbit opgeven. Fitbit zal u vervolgens instructies geven over hoe u uw Fitbit ter reparatie kunt opsturen.
Als je via een extern reparatiebedrijf wilt gaan, kun je online zoeken naar "Fitbit reparatie" om een lijst van bedrijven te vinden die deze service aanbieden. Zorg ervoor dat je elk bedrijf onderzoekt voordat je je Fitbit naar hen opstuurt, want je wilt er zeker van zijn dat ze een goede reputatie hebben en goed werk leveren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, wat is de levensduur van een fitbit?

Onze schatting is dat de gemiddelde Fitbit zo'n 4 jaar mee gaat, een gemiddeld bandje gaat ongeveer 1 jaar mee bij normaal gebruik. De batterijduur is afhankelijk van het model en kan tot 10 dagen mee gaan. Hoe krijg ik mijn Fitbit aan? Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?

  1. Veeg op het startscherm naar links naar het scherm Instellingen.
  2. Tik op Instellingen. Afsluiten en bevestig je keuze.
  3. Druk op een willekeurige knop om de Blaze weer aan te zetten.
  4. Synchroniseer je tracker zodra je deze weer aanzet. Doe je dit niet, dan kan de tijd onjuist zijn.

Hoe Fitbit luxe aanzetten?

Verbind de Luxe eerst met de oplaadkabel om deze in te stellen. Ga voor meer informatie naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op? Sluit je apparaat aan. Vervolgens maak je een Fitbit-account aan of log je in en sluit je je tracker aan. Men kan zich ook afvragen: waarom registreert fitbit geen stappen? De Fitbit houdt geen stappen bij omdat het apparaat niet is bedoeld om alleen te lopen. Het is een apparaat dat is bedoeld om je lichaamsbeweging inzichtelijk te maken, en het kan niet bepalen wanneer je aan het lopen bent of niet. Als je wilt weten hoeveel stappen je hebt gelopen, kun je een stappenteller gebruiken of de Fitbit-app op je telefoon installeren.

Hoe werkt gps op Fitbit?

GPS werkt op Fitbit door de satellieten te gebruiken die rond de aarde draaien. De satellieten sturen signalen naar de Fitbit die de locatie bepalen.

Door Raffin Horton

Vergelijkbare artikelen

Waarom herkent mijn Fitbit fietsen niet? :: Welke Fitbit is geschikt voor mij?
Handige links