Huis > W > Wat Als Fitbit Niet Synchroniseert?

Wat als Fitbit niet synchroniseert?

Als je Fitbit niet synchroniseert, check je als eerste of bluetooth aanstaat op je telefoon en Fitbit. Als bluetooth bij 1 van beide apparaten uit staat, kunnen ze geen verbinding maken met elkaar. Zijn je smartphone en Fitbit verbonden? Verbreek dan tijdelijk de verbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, hoe synchroniseer ik mijn fitbit charge 4?

Hoe synchroniseren Fitbit-apparaten hun gegevens?

  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag je profielfoto. de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Nu synchroniseren.
Mensen vragen ook: hoe reset je een fitbit charge 4? Charge 3 en Charge 4: druk de knop op je tracker in en hou hem 8 seconden vast. Laat de knop los. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je een smiley ziet en de tracker trilt.

Je kunt ook vragen waarom herkent mijn fitbit fietsen niet?

Als uw Fitbit uw fietstochten niet registreert, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
- Controleer eerst of de Fitbit is ingesteld om lichaamsbeweging bij te houden. U kunt dit doen door de Fitbit-app te openen en naar de tegel Oefening te gaan. Als u geen fietspictogram ziet, tikt u op het + pictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u fiets in de lijst met activiteiten.
- Controleer vervolgens of de Fitbit goed gekalibreerd is voor fietstochten. Open hiervoor de Fitbit-app en ga naar de tegel Exercise. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Kalibreren in de lijst met opties. Als je niet zeker weet hoe je je Fitbit moet kalibreren, kun je instructies vinden in de Fitbit-app of op de Fitbit-ondersteuningssite.
- Controleer tot slot of je je ritten correct invoert. Open hiervoor de Fitbit app en ga naar de tegel Exercise. Tik op het + pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer fiets in de lijst met activiteiten. Voer de details van je rit in, zoals de afstand, tijd en gemiddelde snelheid. Hoe zet ik mijn Fitbit in Koppelstand? Om uw Fitbit in de koppelmodus te zetten, opent u de Fitbit-app en tikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. Tik op Een apparaat instellen. Kies je apparaat uit de lijst met Fitbit-apparaten. Als je je apparaat niet in de lijst ziet staan, tik dan op Add a Device. Tik op de afbeelding van je apparaat en volg de instructies op het scherm.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar kan ik mijn Fitbit laten repareren?

De reparatie van je Fitbit charge 2 met een diepe barst in scherm kan alleen door Fitbit zelf worden gedaan. Als je wilt dat het glas word gerepareerd of vervangen dan moet daarvoor contact opnemen met het Fitbit support team (in het Engelse support gedeelte). Dus, hoe apparaten synchroniseren? Je hebt een Google-account nodig om synchronisatie in te schakelen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen. Synchronisatie aanzetten.
  3. Kies het account dat je wilt gebruiken.
  4. Als je synchronisatie wilt aanzetten, tik je op Ja, is goed.

Hoe koppel je Fitbit aan mijn telefoon?

Stap 2: Kies de juiste Fitbit en koppel deze

Druk op 'Instellingen' (settings) en vervolgens op 'Gebruik Bluetooth voor nieuwe verbindingen'. Wanneer je akkoord bent gegaan, zoekt je telefoon naar een Fitbit in de buurt. Houd je Fitbit dus in de buurt van je telefoon. Lees de instructies die gegeven worden.
Trouwens, hoe koppel je fitbit aan mijn iphone? De Fitbit-app voor iOS is compatibel met de iPhone 4S en nieuwere modellen met iOS 7.0 en hoger. Nadat je de app hebt gedownload, moet je ervoor zorgen dat je telefoon en je Fitbit-apparaat via Bluetooth aan elkaar zijn gekoppeld.
Om je Fitbit-apparaat met je telefoon te koppelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Start de Fitbit-app op je telefoon.
2. Selecteer 'Account'.
3. Selecteer 'Dispositief toevoegen of verwijderen'.
4. Selecteer 'Fitbit-apparaat toevoegen'.
5. Selecteer je apparaat uit de lijst met beschikbare Fitbit-apparaten.
6. Volg de aanwijzingen op het scherm om de koppeling te voltooien.

Daarvan, hoe zet ik mijn fitbit terug naar fabrieksinstellingen?

Om je Fitbit te resetten naar de fabrieksinstellingen, moet je het volgende doen:
1. Ga naar de Fitbit-app op je telefoon en tik op het pictogram van het apparaat in de bovenste rechterhoek.
2. Scroll omlaag en tik op Instellingen.
3. Tik op Apparaat resetten.
4. Bevestig de reset door op Reset apparaat te tikken.

Door Lenni Doig

Vergelijkbare artikelen

Hoe Fitbit fabrieksinstellingen? :: Hoe zeg ik mijn Fitbit Premium op?
Handige links