Huis > W > Wat Komt Er In De Plaats Van Flash Player?

Wat komt er in de plaats van Flash Player?

Aan het einde van 2020 is Adobe Flash player niet meer te gebruiken. Aangeraden wordt HTML5.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak komt dezelfde waarde voor in Excel?

Gebruik het getal om te tellen hoe vaak een bepaalde waarde voorkomt. Een functie. U kunt het getal gebruiken. Om het aantal keren te tellen dat een bepaalde waarde voorkomt in een bereik van cellen.

Je kunt ook vragen hoe zet je flash player aan?

Adobe Flash Player inschakelen in Firefox

Kies in de menubalk bovenaan Gereedschappen > Invoegtoepassingen. 3. In de lijst met invoegtoepassingen zoekt u Shockwave Flash op (een andere naam voor Flash Player) en controleert u de status rechts van de naam van de invoegtoepassing.
Hoe verwijder ik Adobe Flash Player van mijn Mac? Stap 2: Zo verwijder je Adobe Flash volledig

  1. Open een Finder-venster en klik op 'Apps' in de linker-kolom;
  2. Klik op het mapje met 'Hulpprogramma's' en kies 'Adobe Flash Player Install Manager';
  3. Klik in het venster dat nu verschijnt op 'Verwijderen';
  4. Voer je wachtwoord in van je Mac om het verwijderen goed te keuren;

Hoe kan ik spelletjes spelen zonder Flash Player?

Er zijn een paar manieren waarop u games kunt spelen zonder Flash Player. Eén manier is om een alternatieve webbrowser te gebruiken die niet afhankelijk is van Flash Player, zoals Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome. Een andere manier is om een spelconsole of handheld te gebruiken die geen Flash Player nodig heeft. Ten slotte kunt u een alternatief voor Flash Player installeren, zoals Adobe AIR, om games te spelen waarvoor Flash Player vereist is. Waarom kan ik geen Adobe Flash Player downloaden? Adobe Flash Player is niet compatibel met de meeste mobiele apparaten. Veel websites hebben Flash Player vervangen door HTML5, dat compatibel is met de meeste mobiele apparaten.

Gerelateerde artikelen

Welke browsers ondersteunen Flash nog?

De nieuwe Microsoft Edge zal na 2020 geen flash meer ondersteunen. Andere browsers zijn van plan om Adobe flash in dezelfde periode te verwijderen.

Is HTML5 gratis?

Met Easy HTML5 Video kunt u uw videobestanden omzetten naar het HTML5 videoformaat. Easy HTML5 Video is een gratis programma voor Windows en Mac waarmee u videobestanden kunt converteren naar het HTML5 videoformaat. Trouwens, wat als adobe flash player niet werkt? Opmerking: Adobe Flash wordt niet meer ondersteund na 2020. Microsoft wil de flitser van Windows helemaal verwijderen , namelijk aan het einde van 2020. Aangezien de flitser na 2020 niet meer wordt ondersteund, wordt deze standaard uitgeschakeld in de nieuwe Microsoft Edge.

Welke versie van Flash Player heb ik?

Het versienummer van Flash achterhalen

Onder het kopje Plug-ins zie je Shockwave Flash staan, gevolgd door het serienummer. In Chrome: Typ chrome://plugins in de adresbalk. In het daaropvolgende venster zie je Adobe Flash Player staan, met daarachter het versienummer.
Welke browser heeft nog Flash Player? Als je een browser wilt gebruiken met Flash Player, dan moet je Google Chrome of Adobe Flash Player downloaden. Beide zijn gratis.

Hoe zet je Flash Player aan Chromebook?

Om Flash Player in te schakelen op Chromebook, moet je eerst de instellingen openen. Druk op de toetsenbordcombinatie Shift + Esc of klik met de rechtermuisknop op het scherm. In het menu dat verschijnt, selecteert u "Alle instellingen". Scroll omlaag en klik onder "Geavanceerde instellingen" op "Content-instellingen". Klik vervolgens op "Flash". Selecteer "Altijd toestaan" en klik op "Done".

Door Hardej Robaina

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Adobe Flash Player geblokkeerd? :: Hoe kan je Flash aan zetten?
Handige links