Huis > W > Waarom Moet Ik Betalen Voor Npo Plus?

Waarom moet ik betalen voor NPO Plus?

De variant NPO Start Plus is wel betaald, maar biedt ook voordelen. Alle programma's zijn er namelijk terug te zien in hoge beeldkwaliteit en zonder reclame. En waar je sommige series op het gratis NPO Start slechts voor een korte periode kan terugkijken, blijven ze bij de abonneedienst wél veel langer beschikbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, heeft ziggo npo plus?

De NPO-app is vanaf vandaag beschikbaar voor Ziggo-klanten met een Mediabox Next. Hiermee wordt het voor deze klanten nog makkelijker om NPO-programma's on demand te kijken. Naast het standaard aanbod via NPO Start zijn ook de programma's van NPO Plus via de Ziggo App store te zien. Wat kost NPO Plus bij KPN? Wat zijn de kosten van NPO Plus? Voor € 2,95 per maand kijk je eindeloos naar films, series en documentaires in HD-kwaliteit zonder reclame.

Heeft KPN ook NPO Plus?

KPN biedt NPO Plus momenteel niet als kanaal aan. Hoe zeg je NPO Start plus op? NPO Start plus annuleren:
1. Log in op uw NPO Start-account
2. Ga naar het tabblad "Facturering"
3. Klik op de knop "Abonnement opzeggen"
4. 4. Bevestig dat u uw abonnement wilt opzeggen
Nadat u uw abonnement hebt opgezegd, hebt u nog steeds toegang tot uw account en al uw gegevens voor de rest van uw factureringscyclus.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: waarom doet npo het niet op smart tv?

1 Oplossing

NPO moet gewoon zorgen voor een goed werkende app. Je mag proberen om de Smart Hub te resetten, maar dan krijg je dezelfde app weer terug. Hetzelfde zou ook gebeuren als je de app zou kunnen herinstalleren.
Wat is het verschil tussen NPO Start en NPO Plus? NPO Plus biedt, anders dan het gratis aanbod van NPO Start, voor € 2,95 per maand extra programma's aan zoals (buitenlandse) series, documentaires en films. Bovendien is het hele aanbod van NPO Plus voor langere tijd beschikbaar en kun je tot een jaar terugkijken zonder reclame in HD kwaliteit.

Hoe kan ik NPO live kijken?

Met NLZIET kun NPO live kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu onderweg bent, op zolder zit of wanneer je partner de tv bezet houdt: met de app van NLZIET bepaal jij zelf wat je kijkt! Probeer één maand gratis NLZIET en kijk direct. Bovendien, hoe maak ik een npo account aan? Er zijn een aantal verschillende manieren om een ​​npo-account aan te maken. Een van de eenvoudigste manieren is door een bestaande bankrekening over te zetten naar een npo-account. Dit kan gedaan worden door naar de bank te gaan en een aanvraag in te dienen bij een medewerker. Een andere manier is door een nieuwe bankrekening aan te vragen bij een bank die npo-accounts aanbiedt.

Hoe krijg ik de NPO app op mijn tv KPN?

Om de NPO-app te kunnen gebruiken, moet je eerst de app downloaden op je tv. Je kunt de app vinden in de App Store of de Google Play Store. Als je de app hebt gedownload, moet je je tv aanmelden bij je account. Je kunt je tv aanmelden door naar Instellingen > Apparaatbeheer > Apparaten te gaan en vervolgens de instructies op het scherm te volgen. Als je je tv hebt aangemeld, kun je de NPO-app gebruiken door naar het hoofdscherm van de app te gaan en de gewenste aflevering te selecteren.

Door Sardella Barthol

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer swipen op iPad? :: Is Fleabag op Netflix?
Handige links