Huis > W > Waar Vind Ik De Zaklamp?

Waar vind ik de zaklamp?

Voor Android is dat bijvoorbeeld Zaklamp, op iOS kan dat Torch zijn en voor Windows Phone bestaat de app Flashlight-X. Alle drie zijn ze gratis te verkrijgen in hun respectievelijke app-winkels: de App Store, Play Store en Marketplace.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar zit het lampje op mijn mobiel?

Veeg als eerste je rij met sneltoetsen een keer helemaal op zij (1). Staat het Zaklamp icoontje er al tussen? Dan is 'ie zogezegd klaar voor gebruik. Waar zit mijn zaklantaarn? Je vindt ze niet meer in het overzicht met apps, maar als je je vinger even wat langer op een leeg stukje startscherm houdt. Je komt dan op het scherm waar je je startscherm naar eigen smaak kunt aanpassen, en kunt daar ook op Widgets tikken (1).

Waarom zitten er 2 camera's op de iPhone 11?

De iPhone 11 heeft twee camera's omdat hij een veelzijdigere camera-ervaring biedt. Met de twee camera's kunnen verschillende soorten foto's en video's worden vastgelegd. De hoofdcamera wordt gebruikt voor traditionele foto's en video's, terwijl de secundaire camera wordt gebruikt voor groothoekfoto's en -video's. De secundaire camera maakt ook optische zoom en bokeh-effecten mogelijk. Wat moet je doen als je camera niet meer werkt? Als uw camera niet meer werkt, is het eerste wat u moet doen de batterijen controleren. Als de batterijen leeg of bijna leeg zijn, vervang ze dan door nieuwe. Als de camera nog steeds niet werkt, probeer dan de contacten op de batterijen en de camera schoon te maken. Als de camera nog steeds niet werkt, controleer dan of de geheugenkaart goed geplaatst is. Als de geheugenkaart niet goed is geplaatst, probeer deze dan opnieuw te plaatsen. Als de camera nog steeds niet werkt, probeer dan de camera te resetten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom 3 lenzen op iPhone 11?

Met de drie lenzen kan de iPhone 11 Pro meer licht vangen, en vooral 's avonds levert dit betere foto's en video's op. Bovendien heeft Apple een speciale Nachtmodus toegevoegd, die automatisch wordt geactiveerd als dit nodig is. Maak je een foto, dan legt de camera in de Nachtmodus meerdere beelden vast. Kan je je flits zachter zetten? Bij de meeste flitsers kun je nu via de +/- of MODE instellingen zelf de flitser heel krachtig zetten of juist wat zachter. Op de instelling 11 geeft de flitser een flits op het maximale vermogen wat hij kan halen. Zet je hem op 12 dan zal hij op half vermogen afgaan, 14 op een kwart, enzovoorts.

Hoe gebruik je een Reportageflitser?

Bij een reportageflitser moet je rekening houden met twee verschillende soorten licht, namelijk omgevings- en flitslicht. De voorgrond (vaak het onderwerp) van je foto wordt door de flitser belicht, terwijl de achtergrond wordt bepaald door het beschikbare omgevingslicht. Men kan zich ook afvragen: hoe geef je een iphone een harde reset? Een harde reset van een iPhone doe je door de volgende stappen te volgen:
1. Houd de aan/uit-knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple-logo wordt weergegeven.
2. Laat de knoppen los wanneer het logo verschijnt.

Waarom kan ik mijn zaklamp niet aanzetten iPhone?

There could be several reasons why the flashlight on your iPhone cannot be turned on. A common reason is that the iPhone's battery may be too low to power the flashlight. Another possibility is that there is something blocking the iPhone's flash, such as a case or screen protector. If the iPhone's flash is obstructed, it will not be able to turn on. Finally, it is also possible that the flashlight feature may have been disabled in the iPhone's settings.

Door Tammie

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Reportageflitser? :: Hoe werkt flits iPhone 11?
Handige links