Huis > W > Wat Is Een Vervolgkeuzelijst In Forms?

Wat is een vervolgkeuzelijst in Forms?

U kunt een vervolgkeuzelijst in een formuliersjabloon van Microsoft Office InfoPath gebruiken om een gebruiker een lijst te geven van mogelijkheden die elkaar uitsluiten. De lijst blijft verborgen totdat de gebruiker op de pijl rechts van de vervolgkeuzelijst klikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een vervolgkeuzelijst?

Mensen kunnen kiezen uit een lijst die u hebt gemaakt. Kies de items die u wilt weergeven in de vervolgkeuzelijst. Als je een excel tabel hebt, werkt dat het beste.

Is Google Docs enquête anoniem?

Alle bestanden die naar Google Drive worden geüpload of in Formulieren worden gemaakt, zijn versleuteld tijdens overdracht en 'at rest'. En nog een vraag, wat kun je doen met forms? Met Microsoft Forms kunt u enquêtes, toetsen en peilingen houden en snel de resultaten bekijken die binnenkomen.

Hoe maak je een online enquête?

Er zijn veel online enquêtetools waarmee u gemakkelijk een enquête kunt maken. Enkele van de populairste online enquêtetools zijn SurveyMonkey, Google Forms en Qualtrics.
Als u een enquête wilt maken met SurveyMonkey, maakt u eerst een account aan en klikt u vervolgens op de knop "Enquête maken". Voer de naam van uw enquête in en selecteer het type enquête dat u wilt maken. Voeg vervolgens uw vragen toe en pas uw enquête aan. Als u klaar bent, klikt u op de knop "Publiceren" om uw enquête live te zetten.
Om een enquête te maken met Google Forms, logt u eerst in bij uw Google-account en klikt u vervolgens op de knop "Een nieuw formulier maken". Voer de naam van uw enquête in en voeg uw vragen toe. Pas uw enquête naar wens aan en klik dan op de knop "Verzenden" om uw enquête te delen.
Om een enquête te maken met Qualtrics, maak je eerst een account aan en klik je vervolgens op de knop "Enquête maken". Voer de naam van je enquête in en voeg je vragen toe. Pas je enquête naar wens aan en klik dan op de knop "Opslaan". Zodra je klaar bent om je enquête te delen, klik je op de knop "Enquête publiceren". Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een vragenlijst in word? Er is niet één specifieke manier om een vragenlijst te maken in Microsoft Word, maar er zijn enkele algemene tips die kunnen worden gevolgd. Ten eerste is het belangrijk om te beslissen welk formaat de vragenlijst zal hebben. Wordt het een meerkeuze formaat, of meer een open formaat? Zodra de indeling is bepaald, is de volgende stap het maken van de vragen. Zorg ervoor dat de vragen duidelijk en beknopt zijn. Zodra de vragen zijn gemaakt, is de volgende stap het maken van de antwoordkeuzen. Voor een meerkeuzevragenlijst is dit gewoon een lijst met opties waaruit u kunt kiezen. Bij een meer open vragenlijst kunnen de antwoordkeuzen algemener zijn. De laatste stap tenslotte is het opmaken van de vragenlijst. Dit omvat het toevoegen van noodzakelijke kop- en voetteksten, en het toevoegen van een titel aan de vragenlijst.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in Excel?

Klik op Kutools om de lijst te selecteren waarmee je wilt vullen.

Dus, wat is een sectie in forms?

Als je een lange enquête of vragenlijst maakt, is het handig om je vragen te organiseren in meerdere pagina's of secties. Je kunt deze gemakkelijk schikken en ordenen. Met secties deel je een lange enquête in kleinere delen die je respondenten helpen wegwijs te maken. Dienovereenkomstig, wat zijn vertakkingen in forms? Gebruik vertakkingen om formatieve evaluaties te maken, zodat leerlingen/studenten direct vaardigheden kunnen oefenen. Met vertakkingen kunt u leerlingen/studenten een aangepaste evaluatie-ervaring bieden en inzicht krijgen in waar ze problemen kunnen ondervinden.

Hoeveel vragen in Microsoft Forms?

De 400 formulieren die u en uw team kunnen maken, zijn naast de 400 afzonderlijke formulieren die u als individu kunt maken. Als u zowel een Forms-account als een Dynamics 365 Customer Voice -account (voorheen Microsoft Forms Pro) hebt, geldt de limiet van 400 formulieren voor beide accounts. Bovendien, is forms anoniem? Yes, forms can be anonymous. This means that the person filling out the form does not have to provide their name or any other personal information. The form will still work without this information.

Daarvan, kan je zien welke google forms je hebt ingevuld?

Nee, dat kan ik niet zien.

Door Kleper

Vergelijkbare artikelen

Waar kun je zien welke Google Forms Je hebt ingevuld? :: Hoe kan ik mijn pc formatteren zonder cd?
Handige links