Huis > W > Wat Is Een Vervolgkeuzelijst?

Wat is een vervolgkeuzelijst?

Met vervolgkeuzelijsten kunnen personen een item kiezen uit een lijst die u hebt gemaakt. Typ in een nieuw werkblad de items die u wilt weergeven in de vervolgkeuzelijst. Het werkt het beste als uw lijstitems in een Excel-tabel staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in Excel?

Klik op Kutools om de lijst te selecteren waarmee je wilt vullen.

Je kunt ook vragen wat is een sjabloon in word?

Een Word sjabloon is een vooraf ingericht Word document om het gebruikers makkelijker te maken. Denk hierbij aan vooraf ingestelde inhoud (teksten), stijlen en opmaak, pagina-indeling, marges, regelafstanden en themakleuren. Wat dit betreft, waar vind ik ontwerpen in excel? Als u een Excel hebt geselecteerd, ziet u het tabblad Hulpmiddelen voor tabellen met een ontwerp. Als u een draaitabel hebt geselecteerd, ziet u de hulpmiddelen voor draaitabellen met een tabblad Analyseren eneen ontwerp.

Hoe maak ik Een selectievakje in Excel?

Open eerst het Excel-spreadsheet waarin u het selectievakje wilt toevoegen. Klik vervolgens op de cel waar u het selectievakje wilt toevoegen. Klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" op het lint. Klik vervolgens op de knop "Vormen". Dit opent een menu met vormen. Kies de vorm van het selectievakje uit het menu. Klik en sleep tenslotte op de cel om het selectievakje te maken. Men kan zich ook afvragen: wat zijn aangepaste xml gegevens? Aangepaste XML-gegevens zijn gegevens die niet gemakkelijk te parseren of te verwerken zijn met standaard XML-tools. Ze worden vaak gebruikt om gegevens op te slaan die specifiek zijn voor een bepaalde toepassing of die geen goed gevormde XML zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een vervolgkeuzelijst met meerdere selectievakjes in Excel?

Gebruik vervolgkeuzelijst om een vervolgkeuzelijst met meerdere aankruisvakjes te maken.

Hoe maak je vakken in Word?

Een tekstvak toevoegen

  1. Ga naar >Tekstvak invoegen.
  2. Klik in het bestand waar u het tekstvak wilt invoegen, houd de muisknop ingedrukt en sleep om het tekstvak zo groot mogelijk te maken.
  3. Nadat u het tekstvak hebt getekend, klikt u erin om tekst toe te voegen.
Trouwens, hoe zet je tekst vast in word? Klik met de rechtermuisknop op de alinea of subkop die u bij de inhoud wilt houden die erop volgt. Selecteer Alinea in het vak dat wordt geopend. Klik in het dialoogvenster Alinea op het tabblad Regel- en pagina-einden. Schakel in de sectie Paginering het selectievakje Regels bijeenhouden in en klik op OK.

Hoe kan ik online een formulier invullen?

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen. Dus, hoe maak je een online formulier? Om een online formulier te maken, heb je verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een webhostingpakket nemen waar een webformuliermaker beschikbaar is, of je kunt een externe service gebruiken.
Als je ervoor kiest om een webhostingpakket te nemen, moet je ervoor zorgen dat het pakket een webformuliermaker bevat. Sommige webhostingpakketten bieden een gratis webformuliermaker, maar je kunt ook een betaalde service gebruiken.
Als je ervoor kiest om een externe service te gebruiken, kun je bijvoorbeeld Google Forms gebruiken. Google Forms is een gratis online formulierservice die eenvoudig te gebruiken is.

Wat dit betreft, hoe kan ik een formulier invullen op mijn mobiel?

Op dit moment is het niet mogelijk om een formulier in te vullen op je mobiele telefoon.

Door Arnaldo Banassak

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel? :: Wat is ActiveX COM probleem?
Handige links