Huis > H > Hoe Vervolgkeuzelijst Maken Excel?

Hoe vervolgkeuzelijst maken Excel?

Een vervolgkeuzelijst maken

Klik op het lint op GEGEVENS > gegevensvalidatie. Stel in het dialoogvenster Toestaan voorlijst in. Klik in Bron,typ de tekst of getallen (gescheiden door komma's, voor een lijst met komma's) die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, waarom kan ik niet meer kopieren en plakken?

Controleer je toetsenbord

Als u geen sneltoetsen kunt gebruiken voor kopiëren en plakken, probeer dan het bestand/de tekst te selecteren met uw muis en selecteer vervolgens Copy en Paste uit de menukaart. Als dit werkt, betekent dit dat uw toetsenbord het probleem is.
Hoe plak je Celwaarde zonder de formules? Selecteer de cel of het celbereik. Selecteer Kopiëren of druk op Ctrl+C. Selecteer Plakken of druk op Ctrl+V.

Dienovereenkomstig, wat is de vulgreep in excel?

De vulgreep is een klein groen vierkantje dat verschijnt in de rechterbenedenhoek van de actieve cel wanneer de cel is geselecteerd. Met dit vierkantje kunt u snel een bereik van cellen vullen met gegevens door de vulgreep te verslepen. Als u bijvoorbeeld een kolom met gegevens hebt in de cellen A1:A5, kunt u de vulgreep gebruiken om snel de cellen A6:A10 te vullen met dezelfde gegevens. Wat zijn koppelingen in Excel? Koppelingen in Excel zijn een manier om een relatie te leggen tussen twee cellen in twee verschillende werkbladen, of zelfs in twee verschillende werkmappen. Deze relatie wordt gecreëerd door een formule te gebruiken die verwijst naar een cel in een ander werkblad of een andere werkmap. Als u bijvoorbeeld een werkblad hebt met een lijst van de jaaromzet van uw bedrijf en u wilt een tweede werkblad maken met de totale omzet van elke maand, dan kunt u een koppeling gebruiken om te verwijzen naar de cel met de totale omzet van het jaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe werkt hyperlink in Excel?

Hyperlink naar een andere plek in het bestand

  1. Selecteer cel A8.
  2. Klik op het tabblad Invoegenweer op Koppeling. Het dialoogvenster 'Hyperlink invoegen' verschijnt.
  3. Klik op “Plaats in dit document” onder Koppelen aan.
  4. Typ de weer te geven tekst, de celverwijzing en klik op OK.
Vervolgens, hoe een pdf invoegen in excel? Klik in de cel van het werkblad waar u het object wilt invoegen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op Object. Klik op het tabblad Bestand gebruiken. Klik op Bladeren en selecteer het bestand dat u wilt invoegen.

Hoe maak je een werkblad in Excel?

Klik op het tabblad Start in de groep Cellen op Invoegen en klik vervolgens op Blad invoegen. Tip: U kunt ook met de rechtermuisknop op de geselecteerde tabbladen klikken en vervolgens op Invoegen klikken. Klik in het Algemene tabblad Werkblad, en klik vervolgens op OK. Hoe beveilig je een werkblad in Excel? Om een werkblad te beveiligen in Excel, ga je naar het tabblad Bestand en klik je op Opties. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteer je onder het kopje Beveiliging het tabblad Bladbeveiliging. Vink vervolgens het selectievakje Blad beveiligen aan. Er verschijnt nu een nieuw dialoogvenster waarin je de beveiligingsinstellingen kunt configureren. Hier kun je onder andere aangeven wie toegang heeft tot het werkblad en welke bewerkingen ze kunnen uitvoeren.

Je kunt ook vragen hoe verwijder ik een lege pagina in excel?

Je kunt ook vragen hoe je een lege pagina in excel kunt verwijderen?

Door Mumford Falacco

Vergelijkbare artikelen

Hoe tel je uren op in Excel? :: Hoe kopieer je een blad in Excel?
Handige links