Huis > H > Hoe Maak Je Een Deling In Excel?

Hoe maak je een deling in Excel?

Methode 2 om te delen in Excel

Ga met de muis naar cel A3. Typ vervolgens “+” en klik daarna met de muis op cel A1. Typ nu “/” en ga met de muis naar cel A2. In cel A3 staat nu de formule “+A1/A2”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe maak je een berekening in excel?

Een eenvoudige formule maken in Excel

  1. Klik op het werkblad op de cel waarin u de formule wilt invoeren.
  2. Typ het gelijkteken = en vervolgens de constanten en operatoren (maximaal 8192 tekens) die u in de berekening wilt gebruiken. Typ voor ons voorbeeld =1+1. Notities:
  3. Druk op Enter (Windows) of Return (Mac).
Wat is de vermenigvuldigingsfactor? Het samenstel van alle correctiefactoren met betrekking tot de fysieke meting die nodig zijn om uit de tellerstanden de daadwerkelijke hoeveelheid met het net uitgewisselde energie te kunnen vaststellen.

Is vermenigvuldigen keer of Plus?

Vermenigvuldiging is een bewerking waarbij twee getallen worden gecombineerd tot een derde getal. Het resultaat van de vermenigvuldiging wordt het product genoemd. Vermenigvuldiging wordt gewoonlijk aangeduid met het symbool "×" of "-". Hoe vermenigvuldig je uit je hoofd? Om vanuit het geheugen te vermenigvuldigen, moet je eerst de waarde uit het geheugen in een register laden. Dan moet je het register vermenigvuldigen met een andere waarde, die een getal of een andere waarde uit het geheugen kan zijn. Tenslotte moet je het resultaat weer in het geheugen opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak ik van 1 cel 2 cellen?

De inhoud van een cel splitsen in twee of meer cellen

  1. Selecteer de cel of cellen waarvan u de inhoud wilt splitsen.
  2. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Gegevenshulpmiddelen op Tekst naar kolommen.
  3. Kies Gescheiden als deze optie nog niet is geselecteerd en klik vervolgens op Volgende.
Wat dit betreft, hoe haal je spatie weg in excel? Selecteer de tekst waarvan je de spaties wilt verwijderen; Typ de volgende sneltoets-combinatie: CONTROL + H; Zoek alles met een spatie en vervang het voor niets.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik cellen niet samenvoegen excel?

U kunt twee of meer cellen samenvoegen door de volgende stappen te volgen:

  • Selecteer twee of meer aangrenzende cellen die u wilt samenvoegen.
  • Selecteer op het tabblad Start de optie Samenvoegen en centreren.
Hoe werkt Subtotaal Excel? Subtotal Excel is een functie die automatisch een subtotaal aan de hand van een bepaalde kolom maakt. De gebruiker selecteert een kolom om te sorteren en geeft aan welke waarde in de kolom de subtotaal moet bevatten. Subtotal Excel voert vervolgens een automatische berekening uit en geeft het resultaat weer.

Hoe tel je rijen op in Excel?

Er zijn verschillende manieren om rijen in Excel op te tellen. De eenvoudigste manier is om de optelling in te voeren in een lege cel naast de rij die je wilt optellen. Selecteer vervolgens de cel met de optelling en sleep de muis naar beneden totdat alle rijen zijn opgeteld. Als alternatief kun je ook de somfunctie gebruiken. Selecteer de cellen die je wilt optellen en typ vervolgens =SOM(. Klik vervolgens op de eerste cel die je wilt optellen en druk op enter. Herhaal dit voor alle cellen die je wilt optellen.

Door Paton

Vergelijkbare artikelen

Waar is de formulebalk in Excel? :: Hoe bereken je RSD?
Handige links