Huis > H > Hoe Zet Ik Foto's Van Iphone Op Externe Harde Schijf?

Hoe zet ik foto's van iPhone op externe harde schijf?

Methode 1.Het Stappenplan

  1. Sluit de iPhone aan op de computer.
  2. Navigeer naar > Mijn Computer en open de map van je iPhone.
  3. Ga naar Internal Storage> DCIM> 100APPLE.
  4. Selecteer de foto's en kopieer deze naar de gewenste map op je PC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop?

Klik boven in de navigatiebalk van iTunes op jouw iPhone. Ga naar het tabblad “overzicht” en vink de optie “synchroniseer met deze iPhone via WiFi” aan. Hoppa, klaar! Nu zal jouw iPhone zelf synchroniseren met de laptop of computer waar je dit hebt ingesteld op het moment dat ze beide in hetzelfde WiFi netwerk zitten. Hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Daarvan, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's in de cloud kunt bekijken. Eén manier is het gebruik van een cloud-gebaseerde fotoweergavedienst zoals Google Photos of iCloud Photo Library. Met deze diensten kunt u uw foto's online bekijken en organiseren. Een andere manier om foto's in de cloud te bekijken is het gebruik van een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw foto's opslaan en openen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Waarom worden mijn fotos niet in de iCloud gezet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw foto's niet in iCloud verschijnen:
Zorg ervoor dat iCloud Photo Library is ingeschakeld op uw apparaat. U kunt dit doen via Instellingen > iCloud > Foto's.
Als u Opslag optimaliseren hebt ingeschakeld, worden alleen miniaturen van uw foto's op uw toestel opgeslagen. Om de foto's in volledige grootte te downloaden, tikt u op de miniatuur en vervolgens op het downloadpictogram in de rechterbovenhoek.
Het kan enige tijd duren voordat foto's zijn geüpload naar iCloud. Als u de foto net hebt gemaakt, geef deze dan een paar minuten de tijd om in iCloud te verschijnen.
Zorg voor een goede internetverbinding. iCloud-foto's worden niet geüpload als u een mobiele verbinding hebt en uw datalimiet is bereikt, of als u op een openbaar Wi-Fi-netwerk zit waarvoor u moet inloggen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je bestanden over van telefoon naar PC?

Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer. Tik op je telefoon op de melding 'Dit apparaat wordt opgeladen via USB'. Selecteer onder 'USB gebruiken voor' de optie Bestandsoverdracht. Er wordt een venster van Android File Transfer geopend op de computer. Waarom ziet mijn laptop mijn telefoon niet? Installeer drivers van de telefoon opnieuw

Als de pc dan nog steeds geen smartphone weergeeft, of hij ziet 'm wel, maar weigert bestanden weer te geven, kan het zijn dat er stuurprogramma's ontbreken, zijn verouderd of simpelweg niet meer werken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik google foto's downloaden?

Je foto's of video's opslaan

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Tik op Meer. Downloaden.
Is Samsung cloud hetzelfde als galerij? Nee, Samsung Cloud is niet hetzelfde als de Galerie-app. Samsung Cloud is een back-up- en synchronisatieservice die is ontworpen om gegevens op uw Samsung-apparaat te beschermen. Het maakt automatisch een back-up van foto's, video's, contacten, berichten, notities, agenda's, taken en meer. De Galerie-app is een fotobeheerapp die u helpt bij het bekijken, bewerken en delen van foto's en video's op uw apparaat.

Waar staan foto's op Android?

Op Android zijn foto's te vinden in de map 'DCIM'.

Door Thordis

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik foto's digitaliseren? :: Kan geen foto's importeren met Windows 10?
Handige links