Huis > H > Hoe Kan Je Foto's Van Je Computer Op Je Iphone Zetten?

Hoe kan je foto's van je computer op je iPhone zetten?

Foto's in iTunes op de pc met apparaten synchroniseren

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Foto's'.
  4. Schakel het selectievakje 'Foto's synchroniseren' in en kies een album of map uit de keuzelijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik mijn foto's op de computer zetten?

Foto's op de computer zetten met Windows Verkenner

  1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer.
  2. Klik op het venster dat verschijnt.
  3. Map en bestanden weergeven in Verkenner.
  4. Foto's selecteren.
  5. Geselecteerde foto's kopieëren.
  6. Naar de nieuwe opslaglocatie.
  7. Nieuwe map aanmaken.
  8. Foto's plakken in de nieuwe map.
Dus, hoe zet ik fotos van mijn telefoon op mijn ipad? Gebruik een computer om foto's en video's van een Android-apparaat naar een iPhone, iPad of iPod touch te verplaatsen: Sluit het Android-apparaat aan op de computer en zoek uw foto's en video's op. Op de meeste apparaten vindt u deze bestanden in 'DCIM' > 'Camera'.

Bovendien, hoe kan ik bestanden opslaan op mijn ipad?

Er zijn twee manieren om bestanden op uw iPad op te slaan. De eerste manier is om de iCloud Drive app te gebruiken. Met deze app kunt u bestanden opslaan in uw iCloud-account en ze openen vanaf elk apparaat dat is aangemeld bij uw account. De tweede manier is om de Bestanden app te gebruiken. Met deze app kunt u bestanden op uw iPad opslaan en ze openen vanaf elk apparaat dat is verbonden met hetzelfde WiFi-netwerk als uw iPad. Bovendien, hoe bestanden overzetten van pc naar tablet? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden van een pc naar een tablet over te zetten. Eén manier is om de twee apparaten met elkaar te verbinden via een USB-kabel en vervolgens de bestandsoverdrachtfunctie op de tablet te gebruiken om de bestanden van de pc over te zetten. Een andere manier is om een cloud-gebaseerde dienst voor het delen van bestanden te gebruiken, zoals Dropbox of Google Drive. U kunt ook een app voor bestandsoverdracht gebruiken zoals AirDroid.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Vervolgens, waarom lukt het niet om foto's van iphone naar pc? Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Trouwens, kan geen foto's importeren van iphone?

Als geen van de bovenstaande opties helpt, probeer dan ook deze stappen: Verbind de telefoon met je computer. Als de app automatisch start, klik dan Annuleren en sluit de Foto app. Open Windows Verkenner, klik in de linker kolom met je rechter muisknop op je telefoon en selecteer Foto's en video's importeren. Je kunt ook vragen waar vind ik al mijn foto's? Als je wilt weten waar je alle foto's kunt vinden, kun je het beste de zoekfunctie van je computer of telefoon gebruiken. Je kunt ook de app Foto's gebruiken om alle foto's op je apparaat te bekijken.

En nog een vraag, kan geen foto's importeren met windows 10?

Kan ik geen foto's importeren met Windows 10?
Er zijn verschillende manieren waarop u foto's kunt importeren in Windows 10. Als u bijvoorbeeld foto's wilt importeren vanuit een digitale camera of een geheugenkaart, kunt u deze aansluiten op uw computer en de Fotogalerij-app gebruiken. Als u foto's wilt importeren die al op uw computer staan, kunt u deze gewoon kopiëren en plakken vanuit de map waarin ze zijn opgeslagen.

Door Fisk Rodvold

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de app foto's in Windows 10? :: Waarom van Android naar iPhone?
Handige links