Huis > W > Waarom Zie Ik Mijn Gedeelde Albums Niet In Icloud?

Waarom zie ik mijn gedeelde albums niet in iCloud?

Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Schakel 'Gedeelde albums' uit. Tik op 'OK'. De albums en foto's worden automatisch opnieuw toegevoegd als u deze instelling weer inschakelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe foto's delen iphone?

Foto's en video's toevoegen

  1. Tik op het tabblad 'Foto's' of in een album op 'Selecteer' en selecteer de foto's en video's die u wilt delen.
  2. Tik op de knop 'Deel' en tik op 'Zet in gedeeld album' .
  3. Selecteer het album waarin u de foto's wilt delen. Tik vervolgens op 'Post'.
Hoe deel je iCloud met gezin? Op je iPhone, iPad of iPod touch: Ga naar Instellingen> [je naam] > Delen met gezin. Tik op 'iCloud-opslag' en volg daarna de instructies op het scherm. Op je Mac: kies het Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik op 'Delen met gezin'. Klik op 'iCloud-opslag', klik op 'Deel' en volg de instructies op het scherm.

Mensen vragen ook: waar staan gedeelde albums in icloud?

Om uw gedeelde albums in iCloud te vinden, gaat u naar de app Foto's en tikt u op het tabblad Albums. Tik vervolgens op het album Gedeelde albums om alle albums te zien die met u zijn gedeeld. Als u het album Gedeelde albums niet ziet, betekent dit dat u geen gedeelde albums hebt. Waar vind ik het klembord op mijn iPhone? Om het klembord op uw iPhone te openen, houdt u gewoon een tekstveld ingedrukt. Na een paar seconden verschijnt een klein pop-up menu met de optie Plakken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waar staat gedeelde albums?

Een gedeeld album maken

Log in op je Google-account. Tik onderaan op Foto's. Selecteer foto's of video's voor het album. Tik op Gedeeld album.
Dit in overweging nemend, waar vind ik gedeelde albums iphone? Gedeelde albums inschakelen

Ga op een iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's' en schakel 'Gedeelde albums' in.

Vervolgens, hoe kan je een album delen iphone?

Fotoalbum delen op de iPhone:

  1. Open de Foto's-app;
  2. Tik op het album dat je wil delen onder 'Mijn albums';
  3. Tik op de drie puntjes, naast de knop 'Selecteer';
  4. Ga naar voor 'Deel foto's…';
  5. Selecteer de app waarmee je de foto's wilt delen, bijvoorbeeld 'Berichten';
Je kunt ook vragen hoe werkt gezinsdeling? In een echtscheiding, de rechter zal bepalen hoe de activa van het echtpaar moeten worden verdeeld. Dit kan op vele manieren, maar de twee belangrijkste zijn een 50/50 verdeling en een 60/40 verdeling. In een 50/50 verdeling, elk lid van het echtpaar krijgt de helft van de activa. In een 60/40 verdeling, de partner die de echtscheiding aangaat krijgt 60% van de activa, en de andere partner krijgt 40%.

Dienovereenkomstig, hoe kun je icloud delen?

Om iCloud te kunnen delen, moet je eerst een iCloud-account aanmaken. Dit doe je door naar de instellingen van je apparaat te gaan en daar 'iCloud' aan te zetten. Vervolgens kun je in de iCloud-instellingen kiezen welke gegevens je wilt delen met andere mensen. Om dit te doen, ga je naar 'iCloud Drive' en kies je vervolgens de mappen die je wilt delen.

Door Nevil Vandermolen

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een foto transparant maken? :: Hoeveel MB is een JPG?
Handige links