Huis > H > Hoe Haal Je Foto's Van Je Iphone?

Hoe haal je foto's van je iPhone?

Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op meerdere foto's of schuif met uw vinger over verschillende foto's als u er meer dan één wilt selecteren. Tik op de knop 'Prullenmand' en bevestig vervolgens uw keuze om de items te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, waarom laden mijn foto's niet iphone?

iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.
Hoe maak je meer ruimte vrij op je iPhone? Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Daarvan, hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Er zijn een paar manieren om uw foto's terug te krijgen. Eén manier is het gebruik van data recovery software, die online te vinden is. Een andere manier is om contact op te nemen met de plaatselijke politie en aangifte te doen. Dus, hoe krijg ik mijn foto's op datum? Er zijn een paar manieren om uw foto's op datum te krijgen. De eerste manier is om naar uw fotoalbum te gaan en het datumbereik te selecteren dat u wilt zien. Dit zal alle foto's tonen die binnen dat datumbereik zijn genomen. Een andere manier is om naar je camerarol te gaan en het datumbereik te selecteren dat je wilt zien. Dit toont alle foto's die binnen dat datumbereik zijn genomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe krijg ik foto's van mijn iPhone op mijn laptop?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Vervolgens, waar blijven verwijderde foto's iphone? om een foto te verwijderen van je iPhone en andere apparaten waarop dezelfde account voor iCloud-foto's wordt gebruikt. Verwijderde foto's en video's worden gedurende 30 dagen in het album 'Recent verwijderd' bewaard, van waaruit je ze kunt terugzetten of definitief kunt verwijderen.

Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Foto's verwijderen uit iCloud

  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je fotos niet laden? Als je foto's niet laden, moet je het volgende doen:
1. Controleer of je een goede internetverbinding hebt. Als je een slechte of trage internetverbinding hebt, zullen de foto's niet goed laden.
2. Controleer of de website waar je de foto's wilt laden, goed werkt. Soms is de website zelf het probleem, en niet je internetverbinding.
3. Probeer de foto's op een andere computer of op een andere internetverbinding te laden. Als het probleem alleen optreedt op één computer of met één internetverbinding, is het probleem waarschijnlijk niet met de foto's, maar met die computer of die internetverbinding.

Waarom worden mijn foto's niet geupload?

Er zijn verschillende redenen waarom foto's niet kunnen worden geüpload. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de foto's te groot zijn of dat het bestandstype niet wordt ondersteund. Het is ook mogelijk dat er problemen zijn met de verbinding, waardoor de foto's niet tijdig kunnen worden verzonden.

Door Dupuy

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of je foto's in de cloud staan? :: Waar bewaart Iphone fotos?
Handige links