Huis > H > Hoe Hartslagmeter Koppelen Aan Iphone?

Hoe hartslagmeter koppelen aan iPhone?

De hartslagmeter met uw Bluetooth toestel koppelen

  1. Doe de hartslagmeter om.
  2. Zorg dat het toestel zich binnen 3 m (10 ft) van de hartslagmeter bevindt.
  3. Open de Bluetooth instellingen op het toestel. De hartslagmeter moet worden weergegeven in de lijst met beschikbare toestellen.
  4. Selecteer de HRM‍-Dual™ hartslagmeter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is een goede gemiddelde hartslag?

Normaal slaat je hart in een regelmatig tempo. Hoe hoog je hartslag is, hangt af van wat je aan het doen bent. Zo is de hartslag in rust lager dan wanneer je je inspant. Over het algemeen is de hartslag bij volwassenen in rust tussen de 60 en 100 slagen per minuut. Wat dit betreft, wat is de normale hartslag? Normaal ligt de hartslag van een volwassene in rust tussen de 60 en 100 slagen per minuut. Bij inspanning kan deze oplopen naar 180, soms zelfs boven de 200. Het is geen probleem als je hartslag niet te snel oploopt en na afloop weer geleidelijk afzakt.

Welke smartwatch heeft een goede hartslagmeter?

De Garmin Vivoactive 3 heeft een goede hartslagmeter. Men kan zich ook afvragen: welke hartslagmeter werkt met zwift? Zwift is compatibel met veel verschillende soorten hartslagmeters, waaronder Bluetooth Smart HRM's, ANT+ HRM's en bepaalde smartwatches. Een volledige lijst van compatibele apparaten vindt u op de website van Zwift.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, welke hartslagmeter fiets?

product
Polar H10bekijk prijs
Garmin HRM-Tribekijk prijs
Garmin HRM-DUALbekijk prijs
Wahoo TICKRbekijk prijs
Mensen vragen ook: hoe polar h10 koppelen? Koppelen
  1. Doe de sensor om.
  2. Open de Polar Beat app op je Android- of iOS-apparaat.
  3. Ga naar de instellingen van de app en zoek de hartslagsensor. Wacht tot de sensor is gevonden en tik dan op KOPPELEN.

Dus, hoe gebruik je een borstband?

Borstband: meet de klopping van je hart

Een borstband meet de elektrische activiteit van de klopping van je hart. Een sensor meet de elektrische signalen en zet ze om in de hartslagmeting. Dit betekent dat een hartslagband de klopping zelf registreert en niet de zuurstof die met een vertraging vrijkomt.
Waar draag je een borstband? De meeste borstbanden worden om de borst gedragen, onder de borstkas. Soms worden ze ook hoger op de borst gedragen, maar meestal zitten ze onder de borstkas.

Hoe hartslagmeter wassen?

Hoe je je hartslagmeter schoonmaakt?
Je kunt je hartslagmeter schoonmaken met een vochtige doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen of -sponzen, omdat dit het materiaal van de hartslagmeter kan beschadigen.

Door Sallyann Falcetti

Vergelijkbare artikelen

Welke batterij in hartslagmeter Garmin? :: Wat is ANT+ Garmin?
Handige links