Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Bestanden Niet Openen?

Waarom kan ik mijn bestanden niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe open ik een bestand?

Een bestand openen

  1. Open de Verkenner en dubbelklik op het bestand, of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen.
  2. Open de Office-app waarin u het bestand hebt gemaakt en selecteer het bestand in de lijst Recent.
Trouwens, hoe zet je een pdf in google docs? Als het pdf-bestand dat u in Google Docs wilt openen, is opgeslagen op uw Google Drive, kiest u gewoon "My Drive" en de browser zal naar uw drive-account leiden. Om een PDF op uw lokale apparaat te openen, selecteert u de optie "Uploaden" en klikt u vervolgens op "Selecteer een bestand van uw apparaat".

Je kunt ook vragen hoe maak ik een nieuw document?

Er zijn een paar manieren om een nieuw document te maken, afhankelijk van het soort document dat u wilt maken.
Als u een nieuw tekstverwerkingsdocument wilt maken, kunt u dat doen door uw tekstverwerkingsprogramma te openen en "Nieuw" te selecteren in het menu Bestand. Dit opent meestal een nieuw, leeg document. U kunt ook een nieuw tekstverwerkingsdocument maken door een bestaand document te openen en in het menu Bestand "Opslaan als" te kiezen. Zo kunt u het bestaande document opslaan als een nieuw document.
Als u een nieuwe spreadsheet wilt maken, kunt u dat doen door uw spreadsheetprogramma te openen en "Nieuw" te kiezen uit het menu Bestand. Dit opent meestal een nieuwe, lege spreadsheet. U kunt ook een nieuwe spreadsheet maken door een bestaande spreadsheet te openen en "Opslaan als" te kiezen in het menu Bestand. Zo kunt u de bestaande spreadsheet opslaan als een nieuwe spreadsheet.
Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kunt u dat doen door uw presentatieprogramma te openen en "Nieuw" te kiezen uit het menu Bestand. Dit opent meestal een nieuwe, lege presentatie. U kunt ook een nieuwe presentatie maken door een bestaande presentatie te openen en "Opslaan als" te kiezen uit het menu Bestand. Zo kunt u de bestaande presentatie opslaan als een nieuwe presentatie. En nog een vraag, hoe zet ik iets op google drive? Er zijn een paar manieren om iets op Google Drive te zetten. De eerste is om het te uploaden vanaf uw computer. Ga hiervoor naar drive.google.com, klik op de knop "Nieuw" in de linkerbovenhoek en selecteer "Bestand uploaden" in het vervolgkeuzemenu. Zoek het bestand dat u wilt uploaden op uw computer en klik op "Openen". Het bestand wordt nu geüpload naar uw Google Drive.
De tweede manier om iets op Google Drive te zetten is door een nieuw Google Doc, Sheet of Slide te maken. Ga hiervoor naar drive.google.com, klik op de knop "Nieuw" in de linkerbovenhoek en selecteer "Google Docs", "Google Sheets" of "Google Slides" in het uitklapmenu. Er wordt dan een nieuw document, blad of dia geopend in uw browser. U kunt dan inhoud toevoegen aan het document, blad of dia en het opslaan in uw Google Drive.
De derde manier om iets op Google Drive te zetten is door de Google Drive-app te gebruiken. De Google Drive-app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Om de app te gebruiken, open je hem en meld je je aan met je Google-account. Tik vervolgens op de knop "Plus" in de rechterbenedenhoek en selecteer "Uploaden". Zoek het bestand dat u wilt uploaden op uw apparaat en tik erop om te beginnen met uploaden naar uw Google Drive.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen pdf bestand openen?

PDF-oplossingen

  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.
Hoe kan ik mijn downloads zien? Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Vervolgens, waar vind ik het menu bestand?

Druk op Alt+F om het menu Bestand te openen. Mensen vragen ook: waarmee pdf bestand openen? Als je een PDF-bestand wilt openen, heb je een PDF-reader nodig. De meeste computers hebben een PDF-reader, maar als je er geen hebt, kun je er een gratis downloaden, zoals Adobe Reader.

Waar vind ik mijn bestanden op Samsung?

Als u op zoek bent naar bestanden die u op uw Samsung-apparaat hebt opgeslagen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de app 'Galerie'. Als u de app 'Galerie' niet kunt vinden, kunt u de app 'My Files' gebruiken.
2. In de app 'Galerie' of 'My Files' kunt u door de mappen bladeren en de bestanden bekijken die u op uw apparaat hebt opgeslagen.

Door Clercq Betcher

Vergelijkbare artikelen

Hoe PDF bewerken in Drive? :: Waar vind ik GPX bestanden?
Handige links