Huis > K > Kun Je Printen Vanaf Je Iphone?

Kun je printen vanaf je iPhone?

Met AirPrint kun je vanuit apps als Mail, Foto's en Safari draadloos afdrukken naar een AirPrint-printer. Veel apps die in de App Store verkrijgbaar zijn, ondersteunen AirPrint ook. De iPhone en printer moeten met hetzelfde wifinetwerk zijn verbonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn printer op wifi?

De printer verbinden met het draadloze netwerk (printers met aanraakscherm)

  1. Plaats de printer in de buurt van de wifirouter.
  2. Open het menu Instellingen, Netwerk, of Draadloze instellingen en selecteer Wizard draadloze installatie.
  3. Selecteer de naam van uw draadloze netwerk en voer vervolgens het wachtwoord in.
Welke printer voor iPhone? De beste wifi-printer, gedetailleerd.
  • #1 HP PageWide Pro 477dw. Dé beste wifi-printer van 2022.
  • #2 HP Envy Photo 7830. Beste koop wifi-printer van 2022.
  • #3 Epson Expression Premium XP-6100. Beste kleine wifi-printer.
  • #4 Epson EcoTank ET-2650. Beste wifi-printer voor thuis.
  • #5 Canon Pixma TS3150. Beste goedkope wifi-printer.

Hoe verbind ik mijn iPad met mijn Canon printer?

Het eerste wat u moet doen, is ervoor zorgen dat uw iPad en printer zich op hetzelfde draadloze netwerk bevinden. Zodra dit het geval is, opent u de app Instellingen op uw iPad en tikt u op de optie "Wi-Fi". Zoek de naam van je printer in de lijst met beschikbare netwerken en tik erop. Voer desgevraagd het wachtwoord van je printer in.
Zodra je verbonden bent met het netwerk van je printer, open je de app waarmee je wilt printen. Tik op de knop "Delen" en vervolgens op de knop "Afdrukken". Je zou de naam van je printer moeten zien als een beschikbare printer. Tik erop om hem te selecteren, kies vervolgens het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken en tik op de knop "Afdrukken". Uw document wordt nu afgedrukt. Hoe verbind ik mijn smartphone met mijn printer? Ervan uitgaande dat u vanaf uw smartphone wilt printen, zijn er een paar manieren om uw smartphone op een printer aan te sluiten. Eén manier is om je telefoon via een USB-kabel op de printer aan te sluiten. De meeste nieuwere printers hebben een USB-poort die u kunt gebruiken om uw telefoon aan te sluiten. Een andere manier om je telefoon met een printer te verbinden is via Bluetooth. Veel printers hebben Bluetooth-mogelijkheden, waardoor je je telefoon draadloos met de printer kunt verbinden. Ten slotte kun je je telefoon ook met een printer verbinden via een Wi-Fi-verbinding. De meeste nieuwere printers hebben Wi-Fi mogelijkheden, waardoor je je telefoon zonder kabel met de printer kunt verbinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, hoe verbind ik mijn telefoon met de printer?

Dit door met behulp van de navigatietoetsen, op de printer, te gaan naar instellingen en vervolgens te klikken op: instellingen wifi. Bij de instellingen van de wifi klik je op het juiste netwerk en voer je het wachtwoord in waarna je klikt op de OK-knop. Het verbinden kan tot een minuut duren. Dienovereenkomstig, hoe installeer ik mijn printer op de telefoon? Dat is zo gepiept:

  1. Installeer Cloudprinter op je Android-smartphone of tablet;
  2. Ga naar de webpagina van Cloudprinter;
  3. Kies of je een (klassieke) printer met draad wil toevoegen, of eentje die via wifi print (een draadloze);
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de printer aan Google Cloudprinter toe te voegen.

Dienovereenkomstig, wat betekent printerstatus fout?

Als de printerstatus wordt weergegeven als 'Printer heeft foutstatus', is er mogelijk een probleem met de printer zelf. Controleer of de printer is ingeschakeld en is verbonden met uw pc via Wi-Fi of een kabel. Je kunt ook vragen waarom fout bij afdrukken hp printer? Er zijn verschillende redenen waarom een HP-printer fout kan geven bij het afdrukken. Een van de meest voorkomende oorzaken is een slechte verbinding tussen de printer en de computer. Zorg ervoor dat de kabel tussen de printer en de computer goed aangesloten is, en controleer of de printer aan staat.
Als de printer wel aan staat, maar er nog steeds geen afdrukken uitkomen, kan het zijn dat de printer software niet goed geïnstalleerd is. Controleer of de printer software up-to-date is, en probeer de printer opnieuw te installeren.
Soms kan het probleem ook liggen aan de printer cartridges. Als de cartridges leeg zijn, of als er iets mis is met de cartridge, kan de printer fouten geven. Controleer de cartridges en vervang ze indien nodig.
Als het probleem aanhoudt, raadpleeg dan de HP-website voor meer informatie of neem contact op met de HP-klantenservice.

Dienovereenkomstig, wat betekent printer geblokkeerd?

Volgens wat betekent printer geblokkeerd?
Dit betekent dat de printer is geblokkeerd door een firewall of andere beveiligingsmaatregel. Dit kan gebeuren als gevolg van een fout in de printerconfiguratie, maar ook als gevolg van een probleem met de printer zelf. In sommige gevallen kan dit ook betekenen dat de printer niet goed is verbonden met het netwerk.

Door Herrah Mancias

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik bluetooth op mijn autoradio? :: Kan niet downloaden geen machtiging?
Handige links