Huis > W > Wat Te Doen Als Je Beeldscherm Het Niet Doet?

Wat te doen als je beeldscherm het niet doet?

Als de nieuwe monitor werkt, is de originele monitor of de kabel ervan defect. Probeer de monitor met een andere videokabel aan te sluiten. Als de monitor nog steeds niet werkt, vervangt u het netsnoer van de monitor. Vervang of repareer de monitor als deze nog steeds niet kan worden ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom is mijn beeld zwart?

Als de helderheid van uw scherm ingesteld kan worden, dan zal het scherm zwart worden wanneer de computer inactief is om energie te sparen. Wanneer u de computer weer in gebruik neemt zal het scherm weer oplichten. U kunt het vanzelf zwart worden van het scherm uitzetten: Open het Activiteiten-overzicht en typ Energie. Hoe krijg ik weer een normaal scherm? Methode 1: de toetsencombinatie

  1. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets rechts.
  2. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets links.

Vervolgens, hoe reset ik mijn beeldscherm?

Om uw monitor te resetten, moet u het menu openen. Dit doet u meestal door op de menuknop van de monitor te drukken. Zodra u in het menu bent, zoekt u naar de reset-optie. Deze bevindt zich waarschijnlijk in het instellingen- of hoofdmenu. Zodra u de reset-optie hebt gevonden, selecteert u deze en volgt u de instructies op het scherm. Vervolgens, hoe herstel ik de beginwaarden van de kleuren van windows 10? Als u de oorspronkelijke kleurwaarden van Windows 10 wilt herstellen, kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Open het menu Start en klik op het pictogram "Instellingen".
2. Klik in het venster Instellingen op het pictogram "Systeem".
3. Klik in de Systeeminstellingen op "Weergave" in de linker zijbalk.
4. Scroll in de Weergave-instellingen naar beneden naar de sectie "Geavanceerde weergave-instellingen".
5. Klik in de Geavanceerde weergave-instellingen op de link "Kleurbeheer".
6. Klik in het venster Kleurbeheer op de knop "Terugzetten op standaardwaarden".
7. Klik in het bevestigingsvenster dat verschijnt op de knop "Reset".
Uw oorspronkelijke kleurwaarden zouden nu hersteld moeten zijn.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, waarom gaat mijn computerscherm niet aan?

Er zijn verschillende redenen waarom het scherm van je computer niet aangaat. Het kan zijn dat de kabel los zit, of dat het scherm zelf kapot is. Als je zeker weet dat de kabel goed aangesloten is, en het scherm nog steeds niet aangaat, is het waarschijnlijk kapot. Waarom valt mijn scherm uit? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken voor het probleem waarvoor u vraagt. Het kan zijn dat er een probleem is met de hardware, zoals een slechte kabel of een probleem met het scherm zelf. Het kan ook zijn dat er een probleem is met de software, zoals een driverprobleem of een probleem met de instellingen. Als het probleem zich voordoet tijdens het gebruik van een bepaalde applicatie, kan het zijn dat deze applicatie problemen veroorzaakt. Probeer eerst de problemen te verhelpen met de hardware of software waarmee u het probleem heeft. Als dat niet lukt, kunt u altijd contact opnemen met de supportafdeling van het bedrijf waarvoor u het product hebt gekocht.

Door Edee

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel je Bluetooth in op HP laptop? :: Hoe krijg ik bluetooth op mijn autoradio?
Handige links