Huis > W > Waarom Is Youtube Niet Beschikbaar Met Je Google-Account?

Waarom is YouTube niet beschikbaar met je Google-account?

Sommige YouTube-functies zijn momenteel niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land of regio) met een Google-account dat onder toezicht staat. Meer informatie over ouderlijk toezicht op YouTube.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als je pc geen geluid meer geeft?

Zorg ervoor dat het geluid niet gedempt is.

Open the system menu and make sure that the sound is not muted or turned down. Sommige laptops hebben schakelaars of toetsen op hun toetsenbord om het geluid te dempen—probeer op die toets te drukken om te kijken of het geluid daardoor niet meer gedempt wordt.
Waar is mijn geluid? Check de volumeknop aan de zijkant van het apparaat. Check of de muteknop aan de zijkant van het apparaat is uitgeschakeld (rood = stil). Ga naar Instellingen en check of Niet storen is uitgeschakeld (groen = stil). Om het volume van de beltoon en de meldingen te aan te passen ga je naar Instellingen - Geluiden.

Hoe zet ik het geluid aan?

Er zijn een paar manieren om het geluid op een computer aan te zetten. De meest gebruikelijke manier is om het geluidspictogram in de taakbalk te gebruiken. Dit pictogram staat meestal rechtsonder in het scherm. Als het pictogram niet zichtbaar is, klik dan met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer "Eigenschappen". Controleer vervolgens onder het tabblad "Meldingen" of de optie "Geluid" is aangevinkt.
Een andere manier om het geluid aan te zetten is door naar het Configuratiescherm te gaan en "Geluid" te selecteren. Onder het tabblad "Geluiden" is er een optie om geluiden in te schakelen.
Tot slot hebben sommige programma's hun eigen geluidsinstellingen. In iTunes is er bijvoorbeeld een optie om geluid in te schakelen onder het tabblad "Afspelen". Hoe zet je stille meldingen uit? Er zijn een paar verschillende manieren om stille meldingen uit te schakelen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Op een iPhone kunt u naar de app Instellingen gaan en naar beneden scrollen naar het gedeelte "Niet storen". Daar kun je de optie "Stilte" uitschakelen.
Op een Android toestel, ga naar de Geluid & tril instellingen. Daar kunt u de optie "Niet storen" uitschakelen.
Op een Windows Phone ga je naar de Instellingen app en selecteer je "Geluiden+Meldingen". Zet vervolgens de optie "Niet storen" op uit.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: wat is stille modus aan?

Stille modus gebruiken. Begrijp wat stille modus is. De stille modus van iPhone schakelt alle geluid van de telefoon voor oproepen en meldingen uit en laat de telefoon in plaats daarvan vibreren. Stille modus is een snelle en handige manier om je telefoon (grotendeels) te dempen. Hoe zet ik stilte bij vergrendelde iPhone uit? Met iOS 14 of lager of met iPadOS 14:

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Niet storen'.
  2. Schakel 'Gepland' in en stel een schema in.
  3. Kies wanneer u waarschuwingen, oproepen en meldingen wilt ontvangen: 'Stilte': kies ervoor om gesprekken en meldingen altijd stil te houden of alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een geluidsopname maken?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Hoe krijg je een ruis weg? There are a few ways to get rid of noise. One way is to use a noise cancelling machine. These machines create a sound wave that cancels out the noise. Another way is to use earplugs or noise-cancelling headphones. These devices block out the noise so you can't hear it.

Hoe haal je het geluid van een filmpje weg Iphone?

Om het geluid van een movie van je iPhone te verwijderen, ga je naar de volgende instellingen:
Open de Settings app op je iPhone;
Selecteer "General";
Scroll naar beneden en selecteer "Accessibility";
Selecteer "Audio/Visual";
Zet de schakelaar naast "Audio Description" uit.

Door Gretna

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn telefoon op de speaker? :: Waarom doet het geluid het niet?
Handige links