IT-trends en -potentieel bij zakelijke dienstverleners

IDC licht ICT-dienstverleners in een webcast in over welke IT-prioriteiten de aanbieders van professionele zakelijke diensten hebben.

Het gaat goed met zakelijke dienstverleners in Europa. Zij hebben over het algemeen een gezonde orderportefeuille en werken met succes aan de verwezenlijking van hun inkomsten- en winstdoelstellingen. Daarbij maakt de industrie steeds meer gebruik van innovatieve technologieën. Er is veel potentieel voor IT-leveranciers in deze sector, maar veel spelers worstelen met het sterk gediversifieerde en gefragmenteerde zakelijke landschap.

IDC bestudeert deze sector al vele jaren en heeft zojuist de studie “Deep Dive into the Professional Services Sector in Western Europe” gepubliceerd, waarin IT-trends en -potentieel onder professionele zakelijke dienstverleners worden geanalyseerd, met aandacht voor structurele indicatoren, zakelijke initiatieven, de dynamiek van IT-investeringen en de belangrijkste IT-leveranciers in dit segment.

IDC-deskundige Angela Vacca, Research Manager voor European Industry Solutions, presenteert de belangrijkste bevindingen van de studie in een gratis webcast en geeft ook concrete tips en aanbevelingen. IT providers die actief zijn in dit segment of deze industrie willen aanboren zijn van harte uitgenodigd en registreren hier.