M-Net richt zich met nieuw merk op zakelijke klanten

TK-aanbieder M-Net heeft nu in het segment van de zakelijke klanten een zusje aan “Maxi DSL” toegevoegd. De MKB-oplossingen zullen onder het nieuwe overkoepelende merk worden verkocht.

Van nu af aan biedt M-Net onder de naam “Maxi Profi” communicatieoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf aan. Daartoe behoren telefoonaansluitingen met premium call, alsmede beveiligde netwerkverbindingen met SDSL-oplossing. Het nieuwe aanbod omvat ook een bundel met een vast tarief inclusief een S0 multi-device of systeemaansluiting plus een vast telefoontarief. De vier verschillende pakketten, elk met symmetrische bandbreedtes van 2.300 tot 10.000 kilobits per seconde, zijn momenteel verkrijgbaar tegen een speciale introductieprijs. Daarnaast biedt M-Net een IP-VPN-oplossing.

“Wij hebben van oudsher intensieve zakelijke klantrelaties. Het aantal van momenteel meer dan 23.000 B2B-klanten onderstreept dit,” verklaart Markus Heinzinger, Hoofd Marketing en Product Management bij M-Net. “Met de introductie van Maxi Profi en de bundeling van alle MKB-oplossingen onder één merkparaplu, bieden wij de doelgroep een nog betere oriëntatie. Tegelijkertijd onderstrepen we met deze stap de hoge waarde die deze doelgroep bij M-Net heeft”.

Geïnteresseerde vakhandelaren die zich voor het eerst bij M-Net willen aansluiten, kunnen zich aanmelden via het contactformulier op de website. Bestaande verkooppartners dienen contact op te nemen met hun persoonlijke adviseur.