Hoofd : Bestandsextensies : .000 Het dossier

.000 Bestandsextensie

Bestandstype1 Indexing Service Data File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is 000 file?

Een 000-bestand is een gegevensbestand gemaakt door Indexing Service, een softwarecomponent van het Windows-besturingssysteem dat een doorzoekbare bestandssysteemindex maakt van bestanden op de harde schijf. De gegevens die zijn opgeslagen in een 000-bestand helpen Windows bij het snel zoeken.

Meer informatie

000 bestanden worden opgeslagen met verschillende andere typen bestanden waaruit de zoekindex bestaat. Andere typen kunnen .BK1 , .BK2 , .FID , .HSH , .PS1 en .PS2 bestanden bevatten.

De zoekindex Indexing Service wordt meestal in de volgende directory gemaakt:

C: \ System Volume Information \ catalog.wci

De index kan ook worden gegenereerd voor externe volumes die zijn aangesloten op een Windows-computer, zoals USB-flashstations.

Als u een trage CPU hebt, kunt u overwegen indexering uit te schakelen of indexering op uw computer selectief uit te schakelen. Klik hiertoe op Start of de zoekbalk in Windows en typ 'indexering' in het zoekveld. Klik vervolgens op Indexeringsopties en verwijder locaties in Windows die u niet langer wilt indexeren. Dit zal de tijd die Windows nodig heeft om op deze locaties te zoeken te vergroten, maar zal ook de prestaties van de CPU verbeteren.

Programma's die 000 bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Bestandstype2 Windows CE Installation Data File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.000 optienummer2

Index van cabinet ( .CAB ) bestanden opgenomen in een installatiepakket voor een Windows CE-apparaat; waarnaar wordt verwezen door het installatiescript van het programma en definieert de bestanden die moeten worden geïnstalleerd.

Meer informatie

Archiefindexbestanden bevatten ook de naam van de toepassing en de uitgever, het aangewezen directorypad voor de installatie, WinCE-softwarevereisten, de cabinetarchitectuur en andere informatie.

Programma's die 000 bestanden openen

Bestandstype3 Virtual CD Disc Image File

Ontwikkelaar H+H Software
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.000 optienummer3

Schijfafbeeldingsgegevensbestand gemaakt door Virtual CD, een schijfbeeldvormingsprogramma; gemaakt door versie 4 en later van de software; bevat de gegevens voor de schijf en wordt opgeslagen naast een .VC4 bestand; kan ook worden opgeslagen met een .VCX -bestand, wat het CD Editor-project is dat werd gebruikt om de 000- en VC4-bestanden te maken.

Meer informatie

000 bestanden kunnen op een schijf worden gebrand met behulp van Virtual CD. U moet echter het bijbehorende VC4-bestand openen (of VCX-bestand als dit bestaat), waarna de virtuele cd-software toegang krijgt tot de schijfkopie.

Programma's die 000 bestanden openen
Windows
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
HH Software Virtual CD

Bestandstype4 DoubleSpace Compressed File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.000 optienummer4

Bestandsarchief gecomprimeerd door Microsoft DoubleSpace, een ouder hulpprogramma voor bestandscompressie dat is meegeleverd met MS-DOS; kan direct worden gedecomprimeerd en geopend met behulp van MS-DOS met het DBLSPACE.BIN compressiesubsysteem geïnstalleerd.

Programma's die 000 bestanden openen
Windows
Microsoft MS-DOS

Over 000 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .000 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DoubleSpace Compressed File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.