Hoofd : Bestandsextensies : .bk1 Het dossier

.bk1 Bestandsextensie

Bestandstype1 Autodesk Backup File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is BK1 file?

back-upbestand gemaakt door Autodesk-producten, waaronder AutoCAD Mechanical, Mechanical Desktop en AutoCAD Map; slaat een .BAK -bestand op dat is hernoemd met de extensie ".bk1"; hernoemd wanneer het Autodesk-programma onverwachts wordt beëindigd.

Meer informatie

BAK-bestanden worden automatisch gemaakt wanneer gebruikers tekenbestanden opslaan. Daarom proberen Autodesk-toepassingen het BAK-bestand te wijzigen naar BK1 om te voorkomen dat een beschadigd tekenbestand de originele back-up vervangt.

OPMERKING: als de BK1-extensie al in gebruik is, gebruiken Autodesk-programma's ".bk2" tot ".bk9", evenals ".bka" tot ".bkz" en ".baa" tot en met ".bzz" totdat een unieke extensie wordt gevonden.

Programma's die BK1 bestanden openen
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Mechanical 2018
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype2 Windows Indexing Service File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.BK1 optienummer2

Bestand gemaakt door Indexing Service, een onderdeel van Windows dat wordt gebruikt om automatisch zoekinformatie van bestandssystemen te indexeren; bevat informatie die wordt gebruikt voor het snel zoeken van bestanden in Windows; meestal te zien met de naam propstor.bk1.

Meer informatie

BK1-bestanden bevinden zich vaak in de directory C: \ System Volume Information \ catalog.wci \. Andere catalogusindexbestanden in deze map kunnen .BK2 , .PS1 , .PS2 , .FID , .000 en .HSH bestanden bevatten.

OPMERKING: Windows kan ook BK1-bestanden maken op externe schijven, zoals USB-flashstations.

Programma's die BK1 bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Bestandstype3 ERwin Backup File

Ontwikkelaar CA
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.BK1 optienummer3

back-upbestand gemaakt door ERwin Data Modeler, een programma voor gegevensmodellering; bevat een backup van een .ER1 diagrambestand; automatisch gemaakt door ERwin wanneer het ER1-bestand wordt geopend; gebruikt om een gegevensmodelbestand te herstellen als het origineel beschadigd is geraakt.

Meer informatie

BK1-bestanden worden gebruikt door oudere versies van ERwin Data Modeler.

Programma's die BK1 bestanden openen
Windows
CA ERwin Data Modeler

Over BK1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bk1 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ERwin Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.