Hoofd : Bestandsextensies : .act Het dossier

.act Bestandsextensie

Bestandstype1 ADPCM Compressed Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is ACT file?

Audioformaat opgenomen door sommige spraakrecorders en MP3-spelers; gecomprimeerd met behulp van Adaptive Differential Pulse Code Modulation.

Programma's die ACT bestanden openen
Windows
Logipole Konvertor
Audials One

Bestandstype2 Alma CAD/CAM Document

Ontwikkelaar Alma
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.ACT optienummer2

CAD-document gemaakt met Alma CAD / CAM-softwareproducten zoals act / cut, act / weld, en act / tubes; bevat CAD / CAM-gegevens die instructies voor 3D-snijmachines of lasrobots bevatten; kan laser-, plama-, waterjet- en vlamtechnologieën bevatten.

Programma's die ACT bestanden openen

Bestandstype3 DS Game Maker Action File

Ontwikkelaar Invisionsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.ACT optienummer3

Bestand gebruikt door DS Game Maker, een toepassing die wordt gebruikt om Nintendo DS-spellen te maken; bevat een spelactie geschreven in C; gebruikt voor het weergeven van afbeeldingen, het afspelen van geluiden, het maken van overgangen en het besturen van gamelogica, evenals andere acties.

Meer informatie

Aangepaste acties kunnen worden gemaakt op basis van sjablonen in de ActionScript-interface van DS Game Maker. ACT-bestanden worden opgeslagen in de map \ Actions \ van de DS Game Maker-installatie.

ACT-bestanden worden opgeslagen met een overeenkomstig .ACTX -bestand, dat een beschrijving voor de actie bevat.

Programma's die ACT bestanden openen

Bestandstype4 Adobe Color Table File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.ACT optienummer4

CLUT-bestand (Color Lookup Table) gebruikt door Adobe Photoshop, een toepassing die wordt gebruikt voor het bewerken van rasterafbeeldingen; slaat een verzameling vooraf gedefinieerde kleuren op; gebruikt voor het toepassen van een CLUT op een afbeelding in het dialoogvenster "Opslaan voor web" in Photoshop.

Meer informatie

ACT-bestanden worden gebruikt voor het optimaliseren van afbeeldingen voor webpublicatie. Door het aantal kleuren in de CLUT toe te voegen of te verkleinen, kunnen gebruikers de kwaliteit van de afbeelding of de resulterende bestandsgrootte bekijken voordat deze wordt opgeslagen.

Adobe kleurtabellen kunnen in het dialoogvenster Opslaan voor web worden geladen door het menu Kleurtabel selecteren en Kleurtabel laden ... Verschillende voorgedefinieerde ACT-bestanden worden opgenomen in de Photoshop-installatie in de directory / Voorinstellingen / en_US / Opslaan voor webinstellingen / Kleurtabellen /.

OPMERKING: CLUTs worden gebruikt door sommige afbeeldingsindelingen in het dialoogvenster Opslaan voor web, zoals .GIF . Ze worden echter niet gebruikt door .JPG en .PNG bestanden.

Programma's die ACT bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype5 Genesis3D Actor File

Ontwikkelaar Eclipse Entertainment
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.ACT optienummer5

Driedimensionaal teken of "acteur" opgeslagen in het Genesis 3D-formaat; kunnen objectbewegingen, skins en materialen bevatten; Actor-bestanden kunnen direct in Genesis3D worden gemaakt of door andere 3D-indelingen naar het ACT-formaat te converteren met Genesis3D Actor Studio.

Meer informatie

Genesis3D is een open-source real-time 3D-rendering-engine die voornamelijk wordt gebruikt voor het maken van 3D-games. Het Genesis 3D-motorenpakket bevat de Actor Studio, Actor Viewer en andere bestanden. Meer informatie is beschikbaar op de Genesis3D-website.

Programma's die ACT bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
Eclipse Entertainment Genesis3D
Caligari trueSpace

Bestandstype6 FoxPro Documenting Wizard Action Diagram

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.ACT optienummer6

Geeft de hiërarchische relaties weer binnen de code van een FoxPro-toepassing; gemaakt door de documentatiewizard (menu Tools → Assistenten → Documenteren)

Programma's die ACT bestanden openen
Windows
Adobe Illustrator
Microsoft Visual FoxPro
chUmbaLum sOft MilkShape 3D
Macintosh
Adobe Illustrator

Over ACT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .act verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FoxPro Documenting Wizard Action Diagram beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.