Hoofd : Bestandsextensies : .bks Het dossier

.bks Bestandsextensie

Bestandstype1 NTBackup Settings File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is BKS file?

Bestand gebruikt door NTBackup, een Windows-programma dat wordt gebruikt om back-ups te maken; slaat een lijst met back-upmappen en bestandsnamen op in een indeling zonder opmaak; kan opsommingen en uitsluitingen van directory's of bestanden specificeren; kan ook opgeven om de systeemstatus te back-uppen.

Meer informatie

BKS-bestanden worden gebruikt om geautomatiseerde back-ups van Windows-bestanden te maken. Ze kunnen bestanden, registerinformatie en andere systeemstatusinformatie opslaan. Wanneer het wordt uitgevoerd, maakt NTBackup .BKF back-upbestanden aan.

Programma's die BKS bestanden openen
Windows
Microsoft NTBackup

Bestandstype2 Microsoft Works Spreadsheet Backup File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

.BKS optienummer2

Back-upbestand voor spreadsheets ( .WPS bestand) gemaakt door Microsoft Works; automatisch gegenereerd als een back-up voor het geval het originele spreadsheetbestand beschadigd raakt en niet kan worden geopend.

Meer informatie

Mogelijk moet de bestandsextensie worden gewijzigd van ".bks" in ".wps" om correct te worden geopend.

OPMERKING: Microsoft Works is beëindigd en is niet langer beschikbaar.

Programma's die BKS bestanden openen
Windows
Microsoft Works
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Over BKS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bks verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Works Spreadsheet Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.