Hoofd : Bestandsextensies : .cba Het dossier

.cba Bestandsextensie

Bestandstype1 Comic Book ACE Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is CBA file?

Digitaal stripboek gecomprimeerd met ACE-compressie ( .ACE bestanden); bevat een verzameling afbeeldingen die pagina's in het stripboek vertegenwoordigen; gebruikt voor het verspreiden van stripboeken en het lezen ervan met ondersteunende e-readers.

Meer informatie

Het CBA-formaat is veel minder gebruikelijk dan de .CBR , .CBZ en .CB7 formaten, die meer populaire vormen van compressie gebruiken ( .RAR , .ZIP en .7Z ) .

Programma's die CBA bestanden openen

Bestandstype2 CryENGINE Resource Compiler Settings File

Ontwikkelaar Crytek
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.CBA optienummer2

Bestand gebruikt door de CryENGINE SDK, een verzameling toepassingen die worden gebruikt voor het ontwikkelen van games voor de pc en console-platforms; slaat instellingen op voor het compileren van 3D-skeletten in het .DBA -formaat, dat wordt gebruikt door de videogame.

Meer informatie

CBA-bestanden worden gespecificeerd in een XML-indeling en bevatten verwijzingen naar karaktermodellen ( .CHR ) en het DBA-bestand (Output Database Asset).

Programma's die CBA bestanden openen
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Over CBA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cba verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype CryENGINE Resource Compiler Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.