Hoofd : Bestandsextensies : .dba Het dossier

.dba Bestandsextensie

Bestandstype1 CryENGINE Animation Database File

Ontwikkelaar Crytek
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

Wat is DBA file?

Bestand gemaakt door de CryENGINE SDK, een set game-ontwikkelaarsprogramma's die worden gebruikt voor het maken van pc- en consolegames; slaat 3D-tekenanimatiegegevens op in een sterk geoptimaliseerd en gecomprimeerd formaat dat geschikt is voor gebruik met de uiteindelijk geconstrueerde game.

Meer informatie

DBA-bestanden worden gecompileerd met behulp van een .CBA instellingenbestand, dat zowel karakter ( .CHR ) bestanden als de compilerinstellingen specificeert.

Programma's die DBA bestanden openen
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Bestandstype2 DarkBASIC Source Code File

Ontwikkelaar The Game Creators
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.DBA optienummer2

Bestand geschreven in DarkBASIC, een programmeertaal die wordt aangeboden door The Game Creators voor het ontwikkelen van 3D Windows-computergames; bevat broncode en gebruikt syntaxis op basis van de BASIC-taal; kan worden gecompileerd en uitgevoerd met behulp van de DarkBASIC IDE's.

Meer informatie

DBA-bestanden kunnen een volledige game of een deel van een game zijn. Ze worden gerefereerd in een DarkBASIC-project ( .DBPRO bestand) en worden gecompileerd met andere DBA-bestanden en spelactiva in een resulterend .EXE uitvoerbaar bestand.

DarkBASIC kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van first-person shooters, puzzelspellen, virtuele werelden, vechtspellen en meer. De spellen kunnen Microsoft DirectX-technologie gebruiken voor het genereren van 3D-omgevingen.

Programma's die DBA bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
The Game Creators DarkBASIC

Bestandstype3 Palm Datebook Backup File

Ontwikkelaar Palm
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.DBA optienummer3

back-upbestand gemaakt voor mobiele Palm-apparaten; bevat een back-up van agendagegevens, ook bekend als de 'datebook', die geplande gebeurtenissen en de bijbehorende notities en informatie bevat; kan worden gebruikt om gegevens tussen Palm-apparaten en desktopkalender en e-mailprogramma's te synchroniseren.

Meer informatie

DBA-bestanden kunnen worden geconverteerd naar meer draagbare indelingen, zoals .CSV , en worden geïmporteerd in veelgebruikte e-mailtoepassingen zoals Microsoft Outlook.

Programma's die DBA bestanden openen

Over DBA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dba verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Palm Datebook Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.