Hoofd : Bestandsextensies : .cmp Het dossier

.cmp Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Connection Manager Profile

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is CMP file?

Instellingenbestand gemaakt met behulp van Verbindingsbeheer, een pakket softwarecomponenten waarmee systeembeheerders Windows-verbindingsprofielen op afstand kunnen instellen; bewaart informatie zoals de gebruikersnaam, het wachtwoord en het telefoonnummer dat moet worden gekozen.

Meer informatie

CMP-bestanden stellen beheerders in staat om de eerste instellingen voor de inbelverbinding van een gebruiker te configureren.

OPMERKING: de Administration Kit voor Verbindingsbeheer (CMAK) is de naam van het hulpprogramma Verbindingsbeheer dat wordt gebruikt voor het instellen profielen op.

Programma's die CMP bestanden openen

Bestandstype2 HotDocs Clause Component File

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.CMP optienummer2

Tekstmodule gemaakt met behulp van HotDocs-software voor het maken van digitale formulieren; slaat een "clausule" op die zowel tekst als HotDocs-componenten bevat (bijvoorbeeld formuliervelden); biedt een herbruikbaar object voor invoegen in HotDocs-sjablonen ( .HFT of .HPT -bestanden).

Meer informatie

Bepalingen kunnen specifiek zijn voor een sjabloon of een clausulebibliotheek ( .HDL bestand). Als u bijvoorbeeld een clausule maakt tijdens het bewerken van een HotDocs-sjabloon, wordt deze toegevoegd aan het CMP-bestand van de sjabloon.

Programma's die CMP bestanden openen
Windows
HotDocs

Bestandstype3 Solid Edge Wire Harness File

Ontwikkelaar Siemens
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.CMP optienummer3

Draadharnas ontworpen met Siemens Solid Edge Wire Harness Design, een eCAD-programma; bevat de draadroutering en kabelboomontwerp die wordt gebruikt voor het ordenen van draden in een 3D-assemblagebestand ( .ASM ).

Meer informatie

Solid Edge biedt live feedback voor ontwerpovertredingen in CMP-bestanden, waardoor onjuiste bedrading van apparaten wordt voorkomen.

Programma's die CMP bestanden openen

Bestandstype4 Generic CADD Component File

Ontwikkelaar General CADD Products
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.CMP optienummer4

Tekencomponent gemaakt met Generic CADD, een ouder CAD-programma ontwikkeld voor Windows; gebruikt voor het opslaan van vectorobjecten die kunnen worden ingevoegd in een Generic CADD-tekening ( .GCD ) -bestand.

Meer informatie

OPMERKING: Generic CADD is vervangen door General CADD Pro (GCP), waarmee componenten worden opgeslagen als .GXC -bestanden. CMP-bestanden kunnen worden geopend door zowel Generic CADD als General CADD Pro.

Programma's die CMP bestanden openen
Windows
General CADD Pro
Generic CADD

Over CMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Generic CADD Component File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.