Hoofd : Bestandsextensies : .dsf Het dossier

.dsf Bestandsextensie

Bestandstype1 Delusion Digital Sound File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is DSF file?

Digitaal audiofragment dat wordt gebruikt om geluiden te maken voor .DMF trackermodules.

Programma's die DSF bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
OpenMPT
DeliPlayer
StormSky RainbowPlayer
MODPlug Player

Bestandstype2 DAZ Studio Asset File

Ontwikkelaar DAZ Productions
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Zip

.DSF optienummer2

3D-modelleringsbestandsindeling geïntroduceerd met DAZ Studio 4-modelleringssoftware; kan tekens, vormen, vormen, arcering, materialen of andere gegevens bevatten voor een model dat in de software is gemaakt; gebruikt voor het uitwisselen van DAZ-modelinformatie met andere 3D-modelleringsprogramma's die het DSF-formaat ondersteunen.

Meer informatie

DSF-bestanden gebruiken JSON-opmaak, zodat de bestanden voor mensen leesbaar en eenvoudig uitwisselbaar zijn. DSF-bestanden kunnen ook .ZIP -compressie bevatten en daarom niet in JSON-indeling in platte tekst (de compressieoptie wordt door de gebruiker opgegeven in het dialoogvenster DAZ Studio opslaan). Gecomprimeerde DSF-bestanden hebben een aanzienlijk kleinere bestandsgrootte, omdat JSON-tekst wordt gecomprimeerd met hoge verhoudingen.

OPMERKING: gecomprimeerde DSF-bestanden kunnen worden gedecomprimeerd met elk Zip-compatibel hulpprogramma.

Programma's die DSF bestanden openen
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio
Dimension3D DSF Toolbox

Bestandstype3 Dramatica Pro Project

Ontwikkelaar Write Brothers
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.DSF optienummer3

Een DSF-bestand is een document gemaakt door Dramatica Pro, een Windows-programma dat door schrijvers wordt gebruikt om te brainstormen en verhalen te organiseren. Het bevat een verhaalproject, met de titel, auteur, plotprogressie, verhaallijn (en), personages en tekenrelaties.

Meer informatie

DSF-bestand geopend in Write Brothers Dramatica Pro 5

Het DSF-bestand is het hoofdbestandstype dat is gekoppeld aan Dramatica Pro. Wanneer u een nieuw verhaal start en het opslaat, maakt het programma het DSF-bestand om de inhoud van het verhaal op te slaan. U kunt een DSF-bestand maken door Bestand → Opslaan te selecteren.

Dramatica Pro is alleen beschikbaar voor Windows. Er is echter een macOS-versie genaamd Dramatica Story Expert. Dramatica Pro is ontworpen om u te helpen bij het samenvoegen van uw verhaal door uw algehele verhaallijn, personages, karakterrelaties en thema's te definiëren. Het wordt ook geleverd met brainstormtools, een verhaalengine voor het genereren van een verhaallijn en een castingtool om personages toe te voegen.

Dramatica Story Expert slaat projecten op in het .DR5 -bestand in plaats van het DSF-bestand. Als u echter een DSF-bestand in Dramatica Story Expert wilt openen, kunt u de extensie ".dsf" de extensie ".dr5" geven.

Programma's die DSF bestanden openen

Bestandstype4 Designer File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.DSF optienummer4

Bestand gemaakt door Corel Designer, een tekenprogramma dat eerder eigendom was van Micrografx; bevat een vectorafbeelding, die tekst, rasterafbeeldingen en getekende objecten kan omvatten; gebruikt om illustraties te maken, zoals bedrijfslogo's, marketingmateriaal en andere gedrukte en digitale afbeeldingen.

Meer informatie

OPMERKING: Designer-bestanden gebruiken de .DES -extensie in nieuwere versies van Corel Designer, die nu wordt aangeboden als een toepassing in Corel DESIGNER Graphics Suite.

Programma's die DSF bestanden openen
Windows
CorelDRAW Technical Suite 2018
CorelDRAW

Over DSF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dsf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Designer File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.