Hoofd : Bestandsextensies : .pro Het dossier

.pro Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Proto Design File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is PRO file?

Bestand gemaakt door Adobe Proto, een Adobe Touch App gebruikt voor het maken van interactieve wireframes en website-prototypen; kan meerdere pagina-indelingen opslaan, elk met interactieve elementen; ondersteunt CSS-, WebKit- en jQuery-technologieën.

Meer informatie

Adobe Proto-ontwerpen kunnen worden gerenderd en bekeken in standaard webbrowsers. Opgeslagen projecten kunnen worden geüpload naar de Adobe Creative Cloud en vervolgens worden gedownload in Dreamweaver voor uitgebreidere bewerkingen.

OPMERKING: Adobe Proto is beëindigd en kan niet langer worden gekocht.

Programma's die PRO bestanden openen
Android
Adobe Proto

Bestandstype2 TurboFloorPlan 3D Design File

Ontwikkelaar IMSI
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.PRO optienummer2

Ontwerpbestand gemaakt door TurboFloorPlan 3D Home & Landscape, een professionele applicatie waarmee gebruikers thuis- en landschapslay-outs kunnen ontwerpen; bevat een lay-out van een huiseigendom, dat funderings-, vloer-, elektriciteits-, sanitair-, dak-, HVAC-, dek-, landschaps- en framedetails bevat.

Meer informatie

Het PRO-bestandsformaat is de primaire extensie van TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro-software. Hiermee kunt u uw werk opslaan en hervatten. Met de toepassing kunt u .DXF en .DWG bestanden importeren en Punch! 3D-objecten in het PRO-ontwerp. U kunt het PRO-bestand ook exporteren naar een DXF- of DWG-bestand.

Programma's die PRO bestanden openen
Windows
IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows
Macintosh
IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

Bestandstype3 Qt Project File

Ontwikkelaar Digia
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.PRO optienummer3

Projectbestand gemaakt met de Qt software development toolkit (SDK), waarmee ontwikkelaars platformonafhankelijke applicaties kunnen maken; bevat alle informatie die nodig is om een Qt-toepassing te compileren met de opdracht Qt qmake.

Meer informatie

PRO-bestanden bevatten verwijzingen naar projectbibliotheken, bedrijfsmiddelen en broncodebestanden, evenals andere bestanden zoals toepassingsbronnen ( .QRC bestanden), project omvat ( .PRI bestanden), vertaalbronnen ( .TS bestanden), uitdrukkingsboeken ( .QPH bestanden) en stijlbladen ( .QSS bestanden).

Qt-projecten worden gebruikt voor het maken van applicaties die in het Qt-framework worden uitgevoerd. Ze worden vaak gebruikt voor het maken van mobiele toepassingen.

OPMERKING: Qt SDK is eerder ontwikkeld door Nokia voordat Digia de software heeft aangeschaft.

Programma's die PRO bestanden openen
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Bestandstype4 TurboIntegrator Process Definition File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.PRO optienummer4

Een PRO-bestand definieert een TurboIntegrator-proces. TurboIntegrator is een hulpmiddel voor het maken van geautomatiseerde scripts voor het uitvoeren van verschillende taken voor gegevensbeheer binnen het IBM TM1-systeem. PRO-bestanden worden vaak gevonden in de gegevensdirectory van een TM1-server.

Meer informatie

PRO-bestanden zijn een van de definitiebestanden die worden gebruikt in het IBM Cognos TM1 enterprise planning-systeem, nu onderdeel van IBM Planning Analytics vanaf november 2016. TurboIntegrator-processen kunnen worden gemaakt en bewerkt in de Planning Analytics-werkruimte.

Programma's die PRO bestanden openen

Bestandstype5 Professional Home Design Project

Ontwikkelaar Punch! Software
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.PRO optienummer5

Project gemaakt door Punch! Software Professional Home Design-toepassingen; bevat een lay-outontwerp van een huis; omvat funderings-, vloer-, elektrische, sanitaire, dak-, dek- en landschapsobjecten en eigenschappen die door de gebruiker zijn aangepast.

Meer informatie

Als u een PRO-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u uw bestand een naam en klikt u op OK.

Als u een PRO-bestand wilt openen, selecteert u Bestand → Openen, navigeren naar uw bestand en klik op OK.

Programma's die PRO bestanden openen

Bestandstype6 ProPresenter Export File

Ontwikkelaar Renewed Vision
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.PRO optienummer6

Presentatie gemaakt met ProPresenter, een presentatieprogramma voor tekstverhalen; bevat video's en songteksten die vooraf kunnen worden gesequenced om liederen en andere muziek te aanbidden; vaak gebruikt door kerken en ministeries om visuele lyrische vertoningen tijdens verering te creëren.

Programma's die PRO bestanden openen
Windows
Renewed Vision ProPresenter
Macintosh
Renewed Vision ProPresenter

Bestandstype7 KiCad Project

Ontwikkelaar KiCad
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.PRO optienummer7

Projectbestand gemaakt door KiCad, een gratis programma voor elektronische ontwerpautomatisering (EDA) dat wordt gebruikt voor het maken van PCB-ontwerpen en andere elektronische schema's; kan worden geopend in de Windows-, Linux- of Mac-versie van de software.

Meer informatie

KiCad-projectbestanden slaan enkele gemeenschappelijke parameters op voor alle schema's ( .SCH bestanden) en PCB-lay-outs ( .BRD bestanden) in het project.

Programma's die PRO bestanden openen
Windows
KiCad
Linux
KiCad
Macintosh
KiCad

Bestandstype8 IDL Source Code File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.PRO optienummer8

Een PRO-bestand bevat Interactive Data Language (IDL), een programmeertaal die wordt gebruikt voor gegevensanalyse op wetenschappelijke gebieden. Het slaat functies en procedures op in platte tekst. PRO-bestanden worden meestal gemaakt met behulp van de IDL-ontwikkelomgevingstoepassing.

Meer informatie

U kunt een PRO-bestand maken in IDL door Bestand → Opslaan als ... te selecteren. U kunt ook Bestand → Genereren .pro selecteren om een PRO-bestand te genereren uit GUI-GUID-interface-definities. Deze optie is alleen beschikbaar in Windows. U kunt het bestand openen in IDL of een andere teksteditor omdat de programmeertaal is opgeslagen als onbewerkte tekst.

IDL wordt voornamelijk gebruikt op wetenschappelijke gebieden, zoals medische beeldvorming, atmosferische fysica en astronomie. Het wordt gebruikt om complexe numerieke gegevens te visualiseren om wetenschappers en ingenieurs te helpen gegevens gemakkelijker te interpreteren.

OPMERKING: IDL is ontwikkeld door David Stern en ITT Visual Information Solutions.

Programma's die PRO bestanden openen
Macintosh
IDL

Over PRO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pro verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype IDL Source Code File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.