Hoofd : Bestandsextensies : .sdt Het dossier

.sdt Bestandsextensie

Bestandstype1 Electronic Arts Sound Data File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is SDT file?

Audio-archiefbestand gebruikt door oudere spellen gepubliceerd door Electronic Arts, waaronder Dungeon Keeper 2 (DK2), Theme Park World, en de Formula One (F1) -seriespellen; bevat een verzameling gecomprimeerde audiobestanden, die kunnen worden opgeslagen in een MPEG-2-indeling.

Meer informatie

SDT-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van gamegeluiden, zoals achtergrondmuziek en geluidseffecten. Sommige programma's, zoals Dragon UnPACKer en MAStudio 2002, kunnen audiocontent openen en extraheren uit SDT-bestanden.

Programma's die SDT bestanden openen
Windows
Dragon UnPACKer
Electronic Arts Dungeon Keeper 2
Electronic Arts Theme Park World
Electronic Arts F1 2002
MAStudio 2002

Bestandstype2 Siemens Desktop Theme File

Ontwikkelaar Siemens
Categorie Systeembestanden
Formaat Zip

.SDT optienummer2

Thema dat door sommige mobiele telefoons van Siemens wordt gebruikt; opgeslagen met .ZIP formattering en bevat een archief van grafische weergave ( .GIF ), geluiden ( .WAV of .MID ) en lay-out ( .STC ) informatie voor het algemene thema van de telefoon; kan handmatig worden gedecomprimeerd met elk ZIP-compatibel hulpprogramma.

Programma's die SDT bestanden openen
Windows
7-Zip

Bestandstype3 Grand Theft Auto 3 Audio File

Ontwikkelaar Rockstar Games
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SDT optienummer3

Geluidsbestand met audiostructuurgegevens gebruikt door Grand Theft Auto III (GTA3); kan worden gebruikt voor gamemuziek of geluidseffecten; voorbeelden zijn "Misbrief.sdt" en "sfx.sdt;" meestal te vinden in de GTA3-audiomap.

Programma's die SDT bestanden openen

Bestandstype4 SmartDraw Template File

Ontwikkelaar SmartDraw.com
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.SDT optienummer4

Document- of formuliersjabloon gemaakt met SmartDraw, een programma voor het maken van bedrijfsafbeeldingen; kan worden gebruikt als startpunt voor meerdere documenten die een vergelijkbare lay-out gebruiken.

Programma's die SDT bestanden openen
Windows
SmartDraw

Over SDT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sdt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SmartDraw Template File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.