Hoofd : Bestandsextensies : .stc Het dossier

.stc Bestandsextensie

Bestandstype1 Contribute Connection Key File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is STC file?

Verbindingsbestand gemaakt door Contribute, een Adobe-programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen en publiceren van websites; slaat de externe host op, het verbindingsprotocol (bijv. FTP, SFTP, enz.) en de gebruikersnaam; stelt gebruikers in staat verbindingsinformatie opnieuw te gebruiken en te verspreiden onder websiteontwikkelaars.

Meer informatie

Wanneer u dubbelklikt op een STC-bestand, opent Contribute een verbinding met de externe server en worden de externe bestanden weergegeven.

Programma's die STC bestanden openen

Bestandstype2 Celestia Star Catalog File

Ontwikkelaar Celestia Development Team
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.STC optienummer2

Gegevensbestand gebruikt door Celestia, een platformonafhankelijke toepassing die wordt gebruikt om 3D-simulaties van het universum te maken; slaat instructies op voor het tekenen van sterren in het universum; bevat een deel van de algehele universe-database wanneer het programma wordt geladen.

Meer informatie

Celestia laadt automatisch een STC-bestand bij het opstarten als het bestand zich op de juiste locatie bevindt. Aangepaste STC, .DSC en .SSC catalogusbestanden moeten zich bevinden in de \ extras-standaard \ submap van de Celestia-installatie.

Programma's die STC bestanden openen
Windows
Celestia
Linux
Celestia
Macintosh
Celestia

Bestandstype3 StarOffice Calc Spreadsheet Template

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

.STC optienummer3

Sjabloon voor het maken van een nieuw spreadsheetbestand; oorspronkelijk gebruikt door de oudere StarOffice-software en nog steeds ondersteund door de meer recente Apache OpenOffice; gemaakt door het Calc-programma dat is meegeleverd met StarOffice.

Meer informatie

Apache OpenOffice gebruikt nu het .OTS OpenDocument-formaat voor het opslaan van spreadsheetsjablonen.

OPMERKING: Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.org.

Programma's die STC bestanden openen
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype4 Shade to Manga Studio File

Ontwikkelaar CELSYS
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.STC optienummer4

3D-model geëxporteerd van een Shade 3D-model naar een formaat dat wordt herkend door Manga Studio; gemaakt door de plug-in "Shade to Manga Studio", die wordt meegeleverd met Manga Studio EX; kan worden geïmporteerd in stripboeken die zijn ontworpen met Manga Studio.

Meer informatie

STC-bestanden bevatten over het algemeen modellen van personages die in strips worden gebruikt. Manga Studio werd Clip Studio Paint in 2015. Het is ook bekend als ComicStudio in Japan.

Programma's die STC bestanden openen
Windows
CELSYS Clip Studio Paint Pro
Macintosh
CELSYS Clip Studio Paint Pro

Bestandstype5 Siemens Theme File

Ontwikkelaar Siemens
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.STC optienummer5

Themabestand gebruikt door Siemens mobiele telefoons; opgeslagen in een .SDT globaal themabestand en bevat XML-markering die aangeeft hoe het thema eruitziet en welke geluiden moeten worden afgespeeld; kan met elke teksteditor worden bekeken.

Programma's die STC bestanden openen

Over STC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .stc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Siemens Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.