Hoofd : Bestandsextensies : .xltm Het dossier

.xltm Bestandsextensie

Bestandstype Excel Open XML Macro-Enabled Spreadsheet Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Zip

.XLTM optienummer

Sjabloonbestand gemaakt door Microsoft Excel, een spreadsheetprogramma; bevat standaardinstellingen en opmaakeigenschappen voor een spreadsheet met macrofuncties; gebruikt om een nieuwe werkmap met ingeschakelde macro's ( .XLSM bestand) te maken die de Open XML-indeling gebruikt, die is geïntroduceerd in Microsoft Office 2007.

Meer informatie

XLTM-bestanden kunnen worden geopend in Excel 2007 of later voor Windows of in Excel 2008 of later voor Mac. Ze kunnen ook worden geopend door eerdere versies van Excel met ondersteuning voor Open XML-componenten.

OPMERKING: Het verschil tussen XLTM- en .XLTX -bestanden is dat XLTX-bestanden niet kunnen worden gebruikt om spreadsheets te maken die macro's mogelijk maken.

Programma's die XLTM bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
IMSI TurboPDF
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Over XLTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xltm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Excel Open XML Macro-Enabled Spreadsheet Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.