Huis > H > Hoe Maak Je Een Svg Bestand?

Hoe maak je een SVG bestand?

In een notendop werkt het zo:

 1. Open het logo / de afbeelding in Illustrator. Dit kan bijvoorbeeld een JPG of PNG bestand zijn.
 2. Trek het beeld met de hand over. Dit houdt in dat je elke vorm in de afbeelding natekent en opvult met een kleur.
 3. Sla het bestand op als SVG.

Lees verder

Daarvan, hoe kan ik een svg bestand openen?

Programma's die het bestand SVG openen

 1. Adobe Illustrator.
 2. Adobe Flash Player.
 3. Adobe InDesign.
 4. CorelDRAW.
 5. PaintShop Pro.
 6. DrawPlus.
En nog een vraag, waar staat de afkorting svg voor? SVG is de afkorting van 'scalable vector graphics'. SVG's zijn op afbeeldingen en animaties die je kunt aanpassen aan elke beeldschermgrootte zonder dat de grafische kwaliteit ervan verloren gaat. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie.

Wat is een SVG afbeelding?

SVG is een populair bestandstype voor de weergave van tweedimensionale afbeeldingen, grafieken en illustraties op websites. Het is een vectorbestand, dus je kunt het vergroten en verkleinen zonder verlies van resolutie. Dus, hoe kan ik een png bestand openen? Programma's die het bestand PNG openen

 1. Microsoft Paint.
 2. Adobe Photoshop.
 3. Adobe Photoshop Elements.
 4. Adobe Illustrator.
 5. CorelDRAW.
 6. PaintShop Pro.
 7. ACDSee.
 8. Canvas.

En nog een vraag, hoe werkt png?

PNG – Portable Network Graphics

PNG staat voor Portable Network Graphics. Net zoals TIFF ondersteunt PNG 'lossless' datacompressie, wat inhoudt dat veel informatie behouden blijft wanneer je de afbeelding opslaat en opnieuw opent. PNG bestanden zijn uitermate geschikt voor gebruik op het internet.
Wat is een vector? Een vector bestand is een digitale, grafische afbeelding die je oneindig kunt verkleinen en vergroten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het bestand is namelijk niet opgebouwd uit pixels (kleine vierkantjes) maar uit lijnen.

Wat dit betreft, wat is een ai bestand?

Een AI bestand is een populair grafisch bestandstype waarin vector bestanden worden opgeslagen. Het belangrijkste kenmerk van een AI file is dat het onbeperkt vergroot en verkleind kan worden zonder kwaliteitsverlies. Hoe maak ik van PNG een pdf? Open Adobe en selecteer het PNG-bestand. In Adobe Reader X, open de "Bestand" optie en selecteer "Aanmaken PDF Online". In het rechterpaneel vindt u de optie "Toevoegen Bestanden" en selecteer het PNG-bestand dat u wilt omzetten naar PDF.

Hoe download je een PNG?

Zoek op het internet naar een PNG die je wilt downloaden.

Als je Google Chrome gebruikt dan kan je simpelweg typen wat je wilt downloaden als PNG en het tabblad 'Afbeelding' selecteren. Als je Yahoo gebruikt, typ dan wat je als PNG wilt downloaden en selecteer het tabblad 'Afbeelding', net zoals bij Google.

Door Entwistle

Wat is een SVG document? :: Hoe 3D model maken?
Handige links