Huis > H > Hoe Zet Je Whatsapp Gesprekken Over Van Iphone Naar Android?

Hoe zet je WhatsApp gesprekken over van iPhone naar Android?

Om de chatgeschiedenis over te kunnen zetten, moeten gebruikers een iPhone en Android-telefoon koppelen middels een Lightning-naar-USB-C-kabel. Daarna kunnen ze met de Android-smartphone op de iPhone een QR-code scannen om WhatsApp te openen en alle gesprekken, media 'en meer' te kopiëren naar de Android-telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat dit betreft, hoe iphone overzetten naar iphone?

Stel je nieuwe iPhone in

  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.
Hoe zet ik mijn contacten van mijn iPhone op mijn simkaart? De iPhone bewaart geen contacten op de simkaart. Als u contacten wilt overzetten van de ene naar de andere iPhone, kunt u iCloud gebruiken om een reservekopie van uw materiaal te maken of het over te zetten van het ene apparaat naar het andere.

Bovendien, hoe zet je je whatsapp gesprekken over?

Er zijn een paar manieren om je WhatsApp-gesprekken over te dragen:
1. Je kunt de ingebouwde back-up- en herstelfunctie van WhatsApp gebruiken om je gesprekken van het ene naar het andere apparaat over te brengen. Hiervoor moet je eerst een back-up maken van je chats op je oude apparaat en vervolgens de back-up herstellen op je nieuwe apparaat.
2. Je kunt ook een app van derden gebruiken om je WhatsApp-gesprekken over te zetten. Enkele populaire opties zijn WhatsApp Transfer, Backup & Restore for WhatsApp en WhatsApp Chat Backup.
3. Tot slot kun je je WhatsApp-gesprekken ook handmatig overbrengen door ze te exporteren als een tekstbestand en ze vervolgens te importeren op je nieuwe apparaat. Bovendien, wat betekent verplaats chats naar android? Met deze functie kunt u uw chats overbrengen van het ene apparaat naar het andere. Als u bijvoorbeeld een chat op uw computer hebt en deze op uw telefoon wilt voortzetten, kunt u deze functie gebruiken om de chat naar uw telefoon te verplaatsen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe maak je een backup van je WhatsApp?

Back-up maken van chats

Ga naar WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen > Chats > Chat back-up > BACK-UP MAKEN.
En nog een vraag, hoe zet ik mijn telefoon over? Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.

  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een iphone helemaal leeg?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Hoe kan ik al mijn apps overzetten? Als je wilt overstappen van een oude telefoon naar een nieuwe, dan is het belangrijk dat je alle geïnstalleerde apps meeneemt. Er zijn een aantal manieren waarop je dit kunt doen:
1. Als je een Android-telefoon hebt, kun je de 'Google Backup'-functie gebruiken. Ga hiervoor naar 'Instellingen > Accounten', en zorg ervoor dat 'Google Backup' is ingeschakeld. Op deze manier worden alle apps die je hebt geïnstalleerd, opgeslagen in je Google-account. Als je vervolgens inlogt op je nieuwe telefoon met hetzelfde Google-account, worden automatisch alle apps die je eerder had geïnstalleerd, geïnstalleerd op je nieuwe telefoon.
2. Een andere optie is om gebruik te maken van een externe back-up service, zoals 'iCloud' of 'Dropbox'. Op deze manier maak je een back-up van alle geïnstalleerde apps, en kun je deze back-up later herstellen op je nieuwe telefoon.
3. Als je een iPhone hebt, kun je gebruik maken van de 'App Store'-app om alle geïnstalleerde apps op te slaan. Ga hiervoor naar 'Instellingen > Algemeen > Opslagbeheer', en selecteer vervolgens de optie 'Apps beheren'. Op

Trouwens, hoe zet ik mijn contacten op mijn simkaart?

Om je contacten op je simkaart te zetten, heb je eerst een simkaartlezer nodig. De meeste telefoons hebben deze ingebouwd, maar je kunt ook een externe lezer kopen. Nadat je je contacten hebt geëxporteerd naar een bestand op je computer, kun je dat bestand openen met een simkaartlezer. Sommige lezers hebben een optie om de contacten direct te importeren vanuit het bestand, maar andere vereisen dat je de gegevens handmatig invoert.

Door Ponton Cerio

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn iPhone niet overzetten? :: Hoe zet ik bestanden over van iPhone naar PC?
Handige links