Huis > H > Hoe Zet Ik Bestanden Over Van Iphone Naar Pc?

Hoe zet ik bestanden over van iPhone naar PC?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe verbind ik mijn iphone met mijn laptop?

Open eerst iTunes op uw computer. Sluit vervolgens uw iPhone via de meegeleverde USB-kabel aan uw computer. In de navigatiebalk boven in iTunes moet uw apparaat dan verschijnen. U klikt op uw iPhone en komt vervolgens in een nieuw scherm. Hoe iPhone koppelen aan Windows 10? Synchronisatie tussen je Windows-pc en je iPhone configureren

  1. Installeer of werk bij naar de nieuwste versie van iTunes op de pc.
  2. Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer.
  3. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster.

Daarvan, hoe zet ik al mijn gegevens over op andere iphone?

Er zijn een paar manieren om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten:
1. Gebruik iCloud: Deze methode vereist dat beide iPhones verbonden zijn met hetzelfde iCloud-account. Zodra u verbonden bent, schakelt u gewoon iCloud-synchronisatie in voor de gegevens die u wilt overbrengen (Contacten, Agenda's, Notities, enz.), en de gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de andere iPhone.
2. Gebruik iTunes: Deze methode vereist dat u beide iPhones op dezelfde computer aansluit en iTunes gebruikt om de gegevens te synchroniseren. Selecteer gewoon de gegevens die je wilt overzetten (Contacten, Agenda's, Notities, enz.) en klik op de knop "Synchroniseren".
3. Gebruik een dienst van derden: Er zijn een aantal diensten van derden waarmee u gegevens tussen iPhones kunt overbrengen, zoals MyPhoneTransfer en iTransfer. Deze diensten vereisen meestal dat u een speciale app installeert op beide iPhones, en kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan gegevens over te dragen, waaronder contacten, foto's en video's. Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone naar uw pc kunt overbrengen:
- De USB-kabel die je gebruikt om je iPhone op je pc aan te sluiten kan defect zijn. Probeer een andere kabel te gebruiken om te zien of dat een verschil maakt.
Je iPhone wordt misschien niet herkend door je pc. Dit kan gebeuren als je een oudere versie van iTunes gebruikt of als je je iPhone nog nooit op je pc hebt aangesloten. Probeer iTunes bij te werken of je pc opnieuw op te starten om te zien of dat het probleem verhelpt.
De foto's op je iPhone zijn misschien opgeslagen in een formaat dat je pc niet kan lezen. Dit is meestal het geval met RAW-foto's die met bepaalde DSLR-camera's zijn gemaakt. Om dit op te lossen moet je de foto's converteren naar een JPEG of ander compatibel formaat voordat je ze probeert over te zetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat dit betreft, hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Waarom kan mijn iPhone niet verbinden met mijn laptop? Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt.

Dus, waarom herkent mijn laptop mijn iphone niet?

Wanneer iTnues je iPhone niet herkent probeer met het volgende:

  • Gebruiken andere kabel.
  • Oplaadpoort schoonmaken.
  • iTunes updaten.
  • iPhone opnieuw starten.
  • Computer vertrouwen.
  • Gebruik andere usb-poort.
  • Computer herstarten.
  • Apple Mobile Device USB drive updaten.
Men kan zich ook afvragen: hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten? Apple devices kunnen op verschillende manieren met elkaar gesynchroniseerd worden. Via iCloud is het mogelijk om bestanden, contacten, agenda's, foto's en meer te synchroniseren tussen al je Apple-apparaten. Hiervoor moeten de apparaten wel met hetzelfde iCloud-account zijn ingelogd.
Een andere optie is om je Apple-apparaten met elkaar te synchroniseren via iTunes. Je kunt dan bijvoorbeeld muziek, video's, foto's en apps synchroniseren tussen je computer en je iPhone, iPad of iPod touch.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn iphone niet synchroniseren?

Er zijn een aantal redenen waarom een ​​iPhone niet kan worden gesynchroniseerd. Mogelijke oorzaken zijn een slechte Wi-Fi-verbinding, een fout in de iTunes-software of een probleem met de iPhone zelf. Als de iPhone niet kan worden gesynchroniseerd met iTunes, kan het helpen de iPhone uit en weer aan te zetten, de Wi-Fi-verbinding te controleren of de iTunes-software bij te werken. Soms moet je ook de instellingen van de iPhone wijzigen om de synchronisatie te hervatten. Als de iPhone nog steeds niet kan worden gesynchroniseerd, kan er een hardwareprobleem zijn met de iPhone of de computer waarmee je probeert te synchroniseren.

Door Alena Helmink

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je WhatsApp gesprekken over van iPhone naar Android? :: Waar zit de smart switch?
Handige links