Huis > K > Kun Je Het Geheugen Van Een Iphone Uitbreiden?

Kun je het geheugen van een iPhone uitbreiden?

iPhone geheugen uitbreiden: dat is niet zo gepiept

Bij veel Android-smartphones is het zo gepiept: kwestie van een Micro SD-kaart in je telefoon steken en de klus is geklaard. Bij de iPhone kan dit niet. Bij geen een, niet bij de iPhone X en ook niet bij de iPhone 8.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe maak je meer ruimte vrij op je iPhone?

Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.
Dus, wat valt onder andere bij iphone opslag? Wat is overige opslag? De categorie overige of andere bevat alle bestanden en gegevens die door apps worden gegeneerd en niet toegewezen kunnen worden aan de andere categorieën. In de meeste gevallen is dit cache.

Wat is optimaliseer iPhone opslag?

Optimaliseer iPhone opslag is een functie die u helpt ruimte te besparen op uw iPhone door automatisch bepaalde bestanden en apps te verwijderen die u niet vaak gebruikt. Het helpt u ook om uw iPhone georganiseerd te houden door automatisch back-ups te maken van uw bestanden en apps, zodat u ze gemakkelijk kunt herstellen als dat nodig is. Hoe maak je meer opslagruimte vrij? Er zijn een paar manieren om opslagruimte op een computer vrij te maken:
Verwijder programma's die niet meer worden gebruikt. Dit kunt u doen door naar het Configuratiescherm te gaan, "Een programma verwijderen" te kiezen en vervolgens het programma te selecteren dat u wilt verwijderen.
Tijdelijke bestanden verwijderen. Tijdelijke bestanden worden aangemaakt wanneer een programma draait en zijn niet langer nodig zodra het programma wordt afgesloten. U kunt ze verwijderen door naar het menu Start te gaan, "Configuratiescherm" te kiezen, "Systeem en beveiliging" te selecteren en vervolgens te klikken op "Schijfruimte vrijmaken" in de sectie "Administratieve hulpmiddelen".
Bestanden comprimeren. Bestanden kunnen worden gecomprimeerd om ruimte te besparen. Dit kan worden gedaan door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken, "Eigenschappen" te selecteren en dan op de knop "Geavanceerd" te klikken. Onder de sectie "Eigenschappen comprimeren of coderen" selecteert u "Inhoud comprimeren om schijfruimte te besparen".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Heb je genoeg aan 64 GB?

64 GB is voor steeds meer mensen niet meer genoeg. 128 GB is bij normaal gebruik en 256 GB meer dan genoeg om te fotograferen en filmen wat je wilt. 512 GB is de ultieme hoeveelheid. Genoeg om al je favoriete Spotify-hitlijsten en series offline op te slaan. Dienovereenkomstig, hoe maak je een iphone helemaal leeg? Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Mensen vragen ook: wat zijn systeemgegevens iphone?

Op de opslagpagina heb je verschillende categorieën, zoals Apps, Media, Mail, Foto's, Berichten, enz. Nu kan alles dat niet in deze vooraf gedefinieerde categorieën past, onder'Overig'vallen. In iOS 15 lijkt het te zijn hernoemd tot Systeemgegevens. Apple vermeldt dat'Overige”niet-verwijderbare mobiele middelen'bevat. Bovendien, wat zit er in documenten en gegevens iphone? In de documenten- en gegevenssectie van de iPhone-instellingen kun je zien hoeveel opslagruimte je gebruikt voor je bestanden, e-mails, foto's, video's, muziek, apps, gegevens van apps en andere inhoud. Je kunt ook bepalen welke bestanden en apps op je iPhone worden opgeslagen.

Daarvan, wat is overig in opslag samsung?

Other in storage Samsung betekent dat er naast de standaardopslagruimte van de telefoon ook nog extra opslagruimte is. Dit kan worden gebruikt voor het opslaan van extra foto's, video's, apps en bestanden.

Door Banky

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn systeem gegevens iPhone? :: Waarom is mijn opslag zo snel vol?
Handige links