Huis > W > Wat Zijn Systeem Gegevens Iphone?

Wat zijn systeem gegevens iPhone?

Op de opslagpagina heb je verschillende categorieën, zoals Apps, Media, Mail, Foto's, Berichten, enz. Nu kan alles dat niet in deze vooraf gedefinieerde categorieën past, onder'Overig'vallen. In iOS 15 lijkt het te zijn hernoemd tot Systeemgegevens. Apple vermeldt dat'Overige”niet-verwijderbare mobiele middelen'bevat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, heb je genoeg aan 64 gb?

64 GB is voor steeds meer mensen niet meer genoeg. 128 GB is bij normaal gebruik en 256 GB meer dan genoeg om te fotograferen en filmen wat je wilt. 512 GB is de ultieme hoeveelheid. Genoeg om al je favoriete Spotify-hitlijsten en series offline op te slaan. Wat zit er in documenten en gegevens iPhone? Documenten en gegevens: offline leeslijst van Safari, bestanden die in geïnstalleerde apps worden bewaard en ander materiaal in apps zoals contacten, agenda's, berichten en e-mails (en bijbehorende bijlagen).

Mensen vragen ook: kun je meer gb kopen?

Ja, u kunt indien nodig extra opslagruimte voor uw apparaat kopen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het type apparaat dat u hebt. Op een iPhone kunt u bijvoorbeeld naar Instellingen > Algemeen > Over > Capaciteit gaan en op de knop "Opslagplan wijzigen" tikken. Hier kunt u zien hoeveel opslagruimte u momenteel hebt en hoeveel het zou kosten om te upgraden naar een hoger niveau. Als u een Android-toestel hebt, kunt u ook naar Instellingen > Opslag gaan om uw huidige opslaggebruik te bekijken en zo nodig meer te kopen. Men kan zich ook afvragen: hoeveel is 1 tb in gb? Er zitten 1024 gigabytes in een terabyte, dus 1 terabyte is gelijk aan 1024 gigabytes.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoeveel cloud opslag heb ik nodig?

Voor het bewaren van de huidige iCloud-inhoud en de Foto's-bibliotheek hebt u een iCloud-opslagabonnement met genoeg ruimte voor beide nodig. Wanneer u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Als u al uw iCloud-opslag gebruikt, kunt u meer opslag kopen vanaf 50 GB voor USD 0,99 per maand. Dit in overweging nemend, hoe zet ik mijn foto's in de icloud? Uw foto's en video's in iCloud bewaren

Aan de slag met iCloud-foto's: Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Schakel iCloud-foto's in.

Je kunt ook vragen hoe kan je opslagruimte vrij maken?

In Android open je de app 'Instellingen'. Tik op 'Opslagruimte' en op 'Ruimte vrijmaken' om aanbevelingen te ontvangen. Op een Samsung-smartphone werkt dit anders. Daar maak je extra ruimte vrij met de functie 'Apparaat-onderhoud'. Mensen vragen ook: hoe moet ik mijn telefoon opschonen? De beste manier om je telefoon schoon te maken, is door hem af te nemen met een microvezeldoek en daarna de achterkant en de randjes af te vegen met een q-tip dipped in alcohol.

Dit in overweging nemend, wat doet ruimte vrijmaken?

In het algemeen betekent "vrijmaken van ruimte" het opruimen van onnodige spullen om meer ruimte in een kamer of gebouw te creëren.

Door Adlar

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen 128 GB en 256 GB? :: Kun je het geheugen van een iPhone uitbreiden?
Handige links