Huis > W > Waarom Komt Er Geen Geluid Uit Mijn Telefoon?

Waarom komt er geen geluid uit mijn telefoon?

Grote kans dat je luidspreker vol zit met vuil. Je kan het vuil zelf verwijderen uit de luidspreker, let wel op dat je secuur te werk gaat en de luidspreker niet beschadigt. Wij raden zelf aan om dit te laten doen door een specialist zodat je zeker weet dat jouw luidspreker niet beschadigt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan beller niet horen samsung?

Controleer eerst of je de stem aan de andere kant van de lijn niet kunt horen. Zorg ervoor dat de luidspreker of microfoon van je telefoon niet wordt afgedekt. Een slecht geplaatste screenprotector of case is één van de meest voorkomende oorzaken van geluidsvervorming tijdens gesprekken. Mensen vragen ook: waar vind ik ringtones? Een muziekbestand als beltoon instellen

  1. Tik vanuit het startscherm 'Apps' en vervolgens op instellingen.
  2. Navigeer in het instellingen menu naar 'Geluid'.
  3. Tik op 'Beltonen' en vervolgens op 'toevoegen'.
  4. Selecteer 'Geluid selecteren' en kies uit de lijst van muziekbestanden het bestand dat je als beltoon wilt hebben.

Hoe zet je een liedje van YouTube als beltoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een liedje van YouTube als ringtone in te stellen. Eén manier is om het nummer van YouTube op je computer te downloaden en vervolgens het bestand over te zetten op je telefoon. Een andere manier is om een app als Ringtone Maker te gebruiken, waarmee je rechtstreeks vanuit een YouTube-video een ringtone kunt maken. Hoe kan je een andere ringtone? Er zijn een paar manieren om een andere ringtone te krijgen. Eén manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan en te zoeken naar het onderdeel Geluid of Ringtones. Hier zou je een lijst met verschillende ringtones moeten kunnen vinden waaruit je kunt kiezen. Een andere manier is om het internet op te gaan en te zoeken naar websites die ringtones aanbieden om te downloaden. Als je eenmaal een ringtone hebt gevonden die je bevalt, kun je die meestal downloaden op je computer en vervolgens overbrengen naar je telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, waarom krijg ik geen geluid bij melding whatsapp?

Android 8.0 en hoger:

Ga naar Instellingen > Apps. Tik nu op Whatsapp. Kies Meldingen. Schakel Meldingen toestaan in (schakelaar is blauw).
Dienovereenkomstig, waarom geen pop up melding whatsapp? Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen.

Hoe stel ik geluid in bij WhatsApp iPhone?

Op de iPhone is het niet mogelijk om een andere beltoon te kiezen dan de beschikbare beltonen in WhatsApp. De beltoon voor wanneer WhatsApp gesloten is, kun je wijzigen via Instellingen van WhatsApp > Meldingen. Hier kun je verschillende beltonen kiezen voor berichten, groepsberichten en WhatsApp-gesprekken. Trouwens, hoe zet ik stille modus aan? Om stil te zetten, ga je naar het geluidssymbool in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik dan op de pijl omlaag naast het geluidssymbool en klik vervolgens op 'Stil'.

Kan beller niet verstaan iPhone?

Ik kan de oproepers van mijn iPhone niet verstaan.

Door Santiago Cordovi

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen melding van Gmail? :: Hoe krijg ik mijn geluid aan?
Handige links