Huis > W > Wat Als Mijn Tv Geen Hdmi Arc Heeft?

Wat als mijn tv geen HDMI ARC heeft?

Als uw tv een HDMI-poort (zonder ARC) en een optische digitale audio-uitgangspoort heeft. Sommige tv-modellen hebben een HDMI IN-poort die geen ARC ondersteunt. Als dit het geval is, gebruikt u een HDMI-kabel om de HDMI IN-poort van de tv aan te sluiten op de TV OUT (ARC)-aansluiting van de soundbar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als je geluid het niet doet Samsung?

Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Herstart je toestel. Wat is spraakbesturing op een tv? Met Spraakbediening kun je de tv met je stem bedienen en bijvoorbeeld van kanaal wisselen of het geluidsvolume aanpassen. Je kunt ook zoeken op inhoud, zoals basketbalwedstrijden. De tv kan op die manier ook programma's gaan aanbevelen.

Trouwens, wat is pcm geluid tv?

Pulse-code modulation (PCM) is een vorm van digitale audio waarbij elk geluidssample wordt weergegeven door een digitale code. PCM-audio wordt gebruikt in vele digitale audiotoepassingen, zoals cd's, dvd's, digitale audio-opnamen en computeraudio. Trouwens, waarom heb ik geen geluid ziggo? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen geluid hebt met je Ziggo service. Controleer eerst of je televisie of audio-ontvanger goed is aangesloten op je Ziggo box. Als alles goed is aangesloten, is de volgende stap om je geluidsinstellingen te controleren. Ga op je Ziggo box naar het instellingenmenu en controleer of de audio-uitgang is ingesteld op stereo of surround sound. Als je nog steeds problemen hebt, moet je misschien contact opnemen met de Ziggo-klantenservice voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik geluid op mijn Sony tv?

Zorg dat je in de instelling [Sound] (Geluid) [Speakers] (Luidsprekers) instelt op [TV Speakers] (Tv-luidsprekers). Als de luidsprekers ingesteld zijn op [Audio System] (Audiosysteem), geven de luidsprekers van de tv geen geluid, ongeacht de volumeregeling van de tv. Je kunt ook vragen hoe krijg ik geluid van pc naar tv? 1) gebruik de juiste HDMI poort, de HDMI poort die pal naast de VGA aansluiting zit, daar vlak in de buurt zit ook nog een ingang voor een audiokabeltje. De HDMI kabel kan zowel beelds als geluid doorgeven, mits de HDMI-aansluiting in je PC dat kan.

Trouwens, waarom geen geluid bij chromecast?

Stap 1: Zet het volume hoger van de speaker of het apparaat waarop de Chromecast Audio is aangesloten. Stap 2: Probeer een andere 3,5-mm audiokabel als die beschikbaar is en controleer of deze is aangesloten op de juiste 3,5-mm poort van de speaker. Stap 3: Probeer een andere voedingsbron voor de Chromecast Audio. Dus, waarom heb ik geen geluid bij netflix? Er zijn een aantal redenen waarom je geen geluid hebt wanneer je Netflix aan het kijken bent. Het eerste wat je kan controleren is of het geluid aan staat op je tv of andere apparaat waarmee je Netflix aan het kijken bent. Als het geluid wel aan staat, kan het zijn dat er een probleem is met de audio-instellingen van Netflix. Je kan deze instellingen vinden in je accountinstellingen. Als je nog steeds geen geluid hebt, kan het zijn dat er een probleem is met de internetverbinding of de Netflix-app zelf.

Hoe werkt chromecast geluid?

De Chromecast Sound is een draadloze speaker die je aansluit op je tv. Het geluid wordt dan via de tv naar de speaker gestuurd. De speaker heeft een ingebouwde amplifier en een 3,5mm aux-aansluiting voor een externe audio-bron.

Door Gabriella Lindorf

Vergelijkbare artikelen

Kan audio via HDMI? :: Hoe versterk je geluid?
Handige links