Huis > W > Wat Heb Ik Als Laatst Opgezocht?

Wat heb ik als laatst opgezocht?

Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Er is een website genaamd www.google.nl/history. Als u nog geen lid bent, meld u dan aan met uw account. Er is een overzicht van uw zoek- en browsegeschiedenis. U kunt zien op welke woorden u hebt gezocht en welke websites u hebt bekeken terwijl u op het internet was.

Men kan zich ook afvragen: waar is mijn google geschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Hoe kun je je geschiedenis terughalen? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Dienovereenkomstig, hoe kan je je app geschiedenis bekijken?

Aangenomen dat u een iPhone app bedoelt:
1. Open de App Store app
2. Tik op het tabblad Vandaag
3. Tik op uw profielpictogram
4. Scroll naar beneden om uw aankoopgeschiedenis te zien. Hoe zoektermen verwijderen? Aangenomen dat u verwijst naar het verwijderen van zoektermen uit een zoekmachine:
De eerste stap is het identificeren van de URL van de zoekmachine waarvan u de zoektermen wilt verwijderen. Zodra u de URL hebt, opent u de website in uw webbrowser en voert u in de zoekbalk de zoektermen in die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop "Zoeken" of "Ga". Een lijst met resultaten verschijnt op het scherm. Scroll door de resultaten en zoek de zoekterm die u wilt verwijderen. Klik ten slotte op de knop "Verwijderen" of "Delete" naast de zoekterm.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je je laatst gezien uit op Instagram?

U kunt de zichtbaarheid van uw activiteitsstatus veranderen. U kunt op Privacy tikken. U kunt op de activiteitenstatus tikken. Als u uw activiteitenstatus wilt uitschakelen, tikt u op de schakelaar ernaast.

Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant. Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn google geschiedenis verwijderen? Browsegeschiedenis wissen in Chrome (Android)

  1. Open de app Google Chrome.
  2. Tik bovenaan op uw profiel.
  3. Tik op Privacy en beveiliging.
  4. Tik op Browsegegevens wissen.
  5. Tik op Browsegeschiedenis.
  6. Achter 'Browsegeschiedenis' verschijnt een wit vinkje.
  7. Tik rechtsonder op Gegevens wissen > Wissen.

Hoe kom ik in de geschiedenis van mijn computer?

Je geschiedenis bekijken

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis. Geschiedenis.
En nog een vraag, waar vind ik geschiedenis op iphone? Go to 'Settings', then ' Safari' and then 'Clear History and Website Data'.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je je geschiedenis wist, gebeurt er het volgende:
- Je verliest alle geschiedenis die je hebt opgeslagen in je webbrowser, inclusief wachtwoorden, cookies en andere gegevens.
- Je verliest ook alle geschiedenis die opgeslagen is op je computer, zoals doorlopende zoekopdrachten, bestanden die je hebt gedownload en pagina's die je hebt bezocht.

Door Noble Hinkle

Vergelijkbare artikelen

Hoe geschiedenis uitzetten? :: Hoe kan ik Facebook definitief verwijderen?
Handige links