Huis > W > Wat Heb Ik Vandaag Opgezocht?

Wat heb ik vandaag opgezocht?

Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke weg is afgesloten vandaag?

De verbindingsweg is afgesloten.

Waar is mijn Google geschiedenis?

Activiteit vinden

Ga naar je Google-account. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy. Klik onder Geschiedenisinstellingen op Mijn activiteit.
Hoe kun je je geschiedenis terughalen? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Hoe verwijder je Kijkgeschiedenis?

Om uw kijkgeschiedenis te verwijderen, meldt u zich aan op de Netflix-website en gaat u met de muis over uw profielnaam in de rechterbovenhoek. Selecteer "Uw account" in het uitklapmenu. Op de volgende pagina scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Mijn profiel" en selecteert u "Kijkactiviteit". Hier ziet u een lijst met alles wat u op Netflix hebt bekeken. Rechts van elke titel staat een prullenbakpictogram. Selecteer het prullenbakpictogram naast de titel die u wilt verwijderen en deze wordt verwijderd uit uw kijkgeschiedenis. Kan je zien wie je gegoogled heeft? Nee, u kunt niet zien wie u heeft gegoogled. Google houdt niet bij wie wat zoekt.

Gerelateerde artikelen

Waren er files vandaag?

Er zijn files in Nederland. Amsterdam Amersfoort. 5 min3 km. Den Haag is in Nederland. A7. 13 min3 km is Hoorn Zaanstad. Purmerend-Noord is genoemd naar Hoorn. 5 min3 km. Diemen Amstelveen. A10. Coenplein is een persoon. 6 min5 km. De stad Den Haag. A13. 3 min5 km van Den Haag. A16. De afstand is 4 min3 km.

Waar vind ik geschiedenis op Iphone?

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken:

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.
Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.

Hoe lang blijft geschiedenis bewaard?

Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Dat zijn nu nog de voordelen van het bewaren van de browsergeschiedenis. Hoe geschiedenis terughalen Safari? Om je geschiedenis in Safari te herstellen, volg je de volgende stappen:
1. Open Safari
2. Klik op 'Safari' in het menu bovenin het scherm
3. Selecteer 'Vorige items weergeven'
4. Selecteer de gewenste datum in het dropdownmenu
5. Klik op 'Herstellen'

Bovendien, hoe verwijder je je geschiedenis op je computer?

Om je geschiedenis op je computer te verwijderen, moet je eerst naar het Configuratiescherm gaan. In het zoekvak bovenin het Configuratiescherm typt u "verwijderen" of "geschiedenis". Er zullen verschillende opties verschijnen voor het verwijderen van uw geschiedenis. U kunt kiezen om uw geschiedenis te verwijderen vanuit verschillende programma's, zoals uw internetbrowser, Windows-explorer en Office-programma's.

Door Kimura

Vergelijkbare artikelen

Hoe wis ik mijn geschiedenis op Samsung? :: Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?
Handige links