Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Zoekopdrachten Verwijderen?

Hoe kan ik mijn zoekopdrachten verwijderen?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je een gegevenstype synchroniseert en dit verwijdert op je Android-apparaat, wordt het overal verwijderd waar het wordt gesynchroniseerd. Het wordt verwijderd van andere apparaten en uit je Google-account. op je Android-telefoon of -tablet. Instellingen. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn verwijderde geschiedenis terughalen? Je internetgeschiedenis kun je in je browser verwijderen, maar je Windows-computer slaat deze informatie zelf ook op. Je kunt deze informatie op verschillende manieren terughalen. Veruit de eenvoudigste manier om verwijderde geschiedenis te herstellen is met behulp van je Google-account.

Wat dit betreft, waar vind ik de browsergeschiedenis?

In de meeste browsers kunt u uw browsegeschiedenis vinden door op Ctrl+H op uw toetsenbord te drukken, of door te klikken op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster en "Geschiedenis" te selecteren in het uitklapmenu. Vervolgens, hoe krijg je iets van google af? Er zijn een paar manieren om inhoud van Google te verwijderen. Als de inhoud in strijd is met ons beleid, verwijderen we deze. Enkele voorbeelden van inhoud die kan worden verwijderd, zijn:
- Gepirateerde inhoud
- Kwaadaardige software
- Seksueel expliciete inhoud
- Gewelddadige of haatdragende inhoud
- Illegale inhoud
Als u van mening bent dat inhoud op een Google-product uw auteursrecht schendt, kunt u een verzoek tot verwijdering van auteursrechten indienen.
Inhoud die ons beleid niet schendt, kan gedurende een beperkte tijd in de zoekresultaten worden weergegeven. Daarna kan de inhoud worden vervangen door relevantere resultaten. Als u inhoud wilt verwijderen die niet meer in de zoekresultaten verschijnt, kunt u het volgende proberen:
- Wacht een paar dagen tot de inhoud uit de zoekresultaten is verwijderd.
- Neem contact op met de eigenaar van de site en vraag hem de inhoud te verwijderen.
- Als de inhoud op een site staat waarvan u de eigenaar bent, kunt u deze verwijderen of wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat gebeurt er als je browser gegevens wist?

Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina Geschiedenis. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Hoe lang blijft geschiedenis bewaard? Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Dat zijn nu nog de voordelen van het bewaren van de browsergeschiedenis.

Hoe verwijder je iets uit je geschiedenis op laptop?

Een item verwijderen uit je geschiedenis

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis. Geschiedenis.
  4. Vink het selectievakje aan naast elk item dat je wilt verwijderen uit de geschiedenis.
  5. Klik rechtsboven op Verwijderen.
  6. Bevestig je actie door op Verwijderen te klikken.
Hoe geschiedenis wissen Windows 10? Om je geschiedenis in Windows 10 te wissen, moet je eerst de browser openen waarvan je de geschiedenis wilt wissen. Voor Microsoft Edge moet je naar het menu "Meer" gaan en vervolgens klikken op "Geschiedenis". Er zal nu een lijst met recente websites worden getoond. Klik met de rechtermuisknop op een van de websites en selecteer "Verwijderen uit geschiedenis". Als je alle geschiedenis wilt wissen, klik je bovenaan op de knop "Geschiedenis wissen". Er zal nu een popupvenster verschijnen waarin je kunt aangeven welke soorten geschiedenis je wilt wissen. Selecteer alles en klik op "OK".

Daarvan, wat heb ik als laatst opgezocht?

De laatste zoekopdracht die ik heb uitgevoerd, was naar een manier om een bepaald soort software te installeren.

Door Hagen Fiacco

Vergelijkbare artikelen

Kun je verwijderde geschiedenis terughalen Safari? :: Hoe verwijder ik cookies van DigiD?
Handige links