Huis > W > Wat Als Je Je Geschiedenis Niet Kan Wissen?

Wat als je je geschiedenis niet kan wissen?

Browsegeschiedenis wissen (app Internet)

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.
  5. Zet een vinkje voor of achter Bladergeschiedenis als dit vinkje er nog niet staat.
  6. Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, hoe kan ik mijn geschiedenis wissen?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.
Hoe kan je gewiste geschiedenis terughalen iPhone? Start het en kies "iPhone Data Recovery" op de hoofdinterface. U vindt dus op de standaardpagina "Herstellen van iOS-apparaat". Sluit uw iPhone of iPad aan op de computer. Omdat u de verwijderde Safari-geschiedenis op de iPhone wilt herstellen zonder een back-up, hoeft u niet naar andere pagina's over te schakelen.

Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?

Als u de webbrowser Google Chrome gebruikt, kunt u uw geschiedenis vinden door te klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster en vervolgens "Geschiedenis" te selecteren in het keuzemenu. Je kunt ook vragen waar vind ik mijn google geschiedenis? De eerste stap is het openen van uw Google-account. Klik vervolgens op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm. Dit zal een menu openen. Scroll naar beneden naar "Geschiedenis: en klik daarop. Dit brengt u naar uw geschiedenispagina. Aan de linkerkant van het scherm staat een lijst met opties. Klik op "Geschiedenis type." Dit geeft je een drop-down menu van verschillende soorten geschiedenis. U kunt "Web- en app-activiteit", "Spraak en geluid", "YouTube", "Aankoop" of "Andere Google-activiteit" selecteren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan het dat ik mijn Safari geschiedenis niet kan wissen?

Als u de geschiedenis, de cookies en de cache wilt wissen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Safari' en tikt u op 'Wis geschiedenis en websitedata'. Als u de geschiedenis, cookies en browsergegevens van Safari wist, worden de gegevens voor automatisch invullen niet gewijzigd. Dit in overweging nemend, kan zoekopdracht niet verwijderen? Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:

  • Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myactivity.google.com.
  • Scroll omlaag naar je activiteit.
  • Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  • Tik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .

Dienovereenkomstig, kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt. Hoe moet je bij Windows 10 geschiedenis wissen? Om uw geschiedenis in Windows 10 te wissen, moet u de volgende stappen volgen:
1. Klik op het menu Start en selecteer 'Instellingen'.
2. Klik op ' privacy'.
3. Selecteer 'Algemene instellingen voor geschiedenis'.
4. Klik op 'Verwijder recente activiteit'.
5. Klik op 'Verwijder alles'.

Waarom geschiedenis wissen?

Wanneer je geschiedenis wist, maak je plaats voor nieuwe bestanden en verbetert de prestaties van je computer. Bovendien kunnen gevoelige bestanden opgeslagen zijn in je geschiedenis die je liever niet met anderen deelt. Als je wilt bladeren zonder dat anderen kunnen zien wat je hebt gedaan, is het wissen van je geschiedenis een goede optie.

Door Maegan

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je geschiedenis op Mac? :: Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Google iPhone?
Handige links