Huis > W > Waar Vind Je Geschiedenis Op Mac?

Waar vind je geschiedenis op Mac?

Je kunt in het geschiedenisoverzicht zoeken om snel webpagina's te vinden die je eerder hebt bezocht. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Dienovereenkomstig, hoe kan je je zoekgeschiedenis verwijderen apple? Geschiedenis, cookies en cache wissen

Als u de geschiedenis, de cookies en de cache wilt wissen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Safari' en tikt u op 'Wis geschiedenis en websitedata'.

Bovendien, hoe verwijder je je geschiedenis op je computer?

Om uw geschiedenis op uw computer te wissen, kunt u de wisknop van uw browser gebruiken of een software van derden. Hoe zie ik geschiedenis Google? Er zijn een paar verschillende manieren om uw zoekgeschiedenis in Google te bekijken. De eerste is om gewoon naar google.com te gaan en te klikken op de link "Geschiedenis" in de rechterbovenhoek. Dit brengt u naar uw persoonlijke geschiedenispagina, waar u uw geschiedenis kunt bekijken, doorzoeken en verwijderen.
Een andere manier om uw geschiedenis te bekijken is door de Chrome-extensie "Google History" te gebruiken. Hiermee kunt u uw geschiedenis op een gebruiksvriendelijkere manier bekijken en gegevens toevoegen, bewerken en verwijderen.
Tot slot kunt u uw zoekgeschiedenis ook bekijken door de Google-app op uw mobiele apparaat te openen en op het tabblad 'Geschiedenis' te tikken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, waar vind ik geschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Waar staat geschiedenis Safari macbook? Met Safari op de Mac zoeken in het geschiedenisoverzicht

  1. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'.
  2. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld.

Hoe kun je je geschiedenis terughalen?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Je kunt ook vragen hoe lang blijft geschiedenis bewaard? De lengte van de geschiedenis is onbekend. Het hangt ervan af hoe je de geschiedenis bekijkt. Als je kijkt naar de geschiedenis van de aarde, dan is die ongeveer 4,5 miljard jaar oud. Als je kijkt naar de geschiedenis van de mensheid, dan is die ongeveer 2,5 miljoen jaar oud.

En nog een vraag, waarom geschiedenis wissen?

Als je de geschiedenis wilt wissen, doe je dit meestal omdat je iets wilt verbergen. Je wilt niet dat anderen zien wat je hebt gezien of welke websites je hebt bezocht.

Door Goldia

Vergelijkbare artikelen

Waar staat geschiedenis Safari macbook? :: Wat als je je geschiedenis niet kan wissen?
Handige links