Huis > H > Hoe Log Ik Uit Op Gmail Op Mijn Mobiel?

Hoe log ik uit op Gmail op mijn mobiel?

De enige manier om uit te loggen bij de Gmail-app is om je hele account van je telefoon of tablet te verwijderen. Je kunt wel veel van dezelfde taken uitvoeren via andere acties. Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe Gmail account uitloggen op andere apparaten?

Ga naar je Google-account. Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging. Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren. Uitloggen. Dus, hoe kan je uitloggen op je google-account? Uitloggen van je Google-account vanuit Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet uitloggen op mijn google-account?

Er zijn een paar redenen waarom u zich niet kunt afmelden bij uw Google-account. Eén mogelijkheid is dat u een openbare of gedeelde computer gebruikt en dat iemand anders zich al heeft aangemeld bij zijn Google-account op die browser. Een andere mogelijkheid is dat u een browserextensie of -plugin gebruikt die het afmeldingsproces voor de Google-account verstoort. Tot slot is het mogelijk dat er een probleem is met uw Google-account zelf. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Google voor hulp. Men kan zich ook afvragen: wat gebeurd er als je je google-account verwijderd? Als u uw Google-account verwijdert, verliest u de toegang tot alle services die aan dat account zijn gekoppeld, waaronder Gmail, YouTube en Google Drive. Alle inhoud die u hebt gemaakt of geüpload naar deze services wordt ook verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan ik mijn Gmail account verwijderen?

Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen. Hoe verwijder je een Google-account van een apparaat? Computers en apparaten verwijderen uit uw lijst met vertrouwde apparaten

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder 'Inloggen bij Google' op Verificatie in twee stappen.
  4. Tik op Alles intrekken bij 'Apparaten die u vertrouwt'.

Hoe kun je uitloggen op mail op iPhone?

Uitloggen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam].
  2. Scrol helemaal naar beneden.
  3. Tik op 'Log uit'.
  4. Voer uw Apple ID-wachtwoord in en tik op 'Schakel uit'.
  5. Schakel de gegevens in waarvan u een kopie op uw apparaat wilt bewaren.
  6. Tik op 'Log uit'.
Dienovereenkomstig, waar vind ik gekoppelde apparaten? Paired devices kunnen worden gevonden in de Bluetooth-instellingen van je apparaat.

Waar vind ik gekoppelde accounts in instellingen?

Als je wilt weten welke accounts zijn gelinkt aan je Google-account, ga je naar de pagina "Mijn account" in de instellingen. Je kunt ook naar de pagina "Beveiliging" gaan en daar de optie "Apparaatbeveiliging" selecteren. Als je op een apparaat bent ingelogd met je Google-account, zie je daar een lijst met gelinkte accounts.

Door Shadow

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn gekoppelde apparaten? :: Hoe verwijder ik een Google-account van mijn laptop?
Handige links