Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Google-Account Veranderen?

Hoe kan ik mijn Google-account veranderen?

Persoonlijke informatie wijzigen

  1. Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google. Je Google-account beheren.
  3. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.
  4. Tik onder Algemene informatie of onder Contactgegevens op de gegevens die je wilt wijzigen.
  5. Breng de wijzigingen aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verwijder ik mijn Google-account van mijn telefoon?

Een Google-account of ander account verwijderen van je telefoon

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden en accounts.
  3. Tik onder Accounts voor op het account dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op Account verwijderen.
Bovendien, kun je meerdere google accounts hebben? Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. Zo kunt u tussen accounts schakelen zonder uit te loggen en weer in te loggen. Uw accounts hebben afzonderlijke instellingen, maar in sommige gevallen kunnen de instellingen van uw standaardaccount van toepassing zijn.

Waar vind ik mijn Google-account op telefoon?

Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u uw Google-account vinden door de app Instellingen te openen en "Accounts" te selecteren. Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u uw Google-account vinden door de app Instellingen te openen en "Mail, Contacten, Agenda's" te selecteren. Waar vind ik mijn Google-account? De eenvoudigste manier om uw Google-account te vinden is door naar de startpagina van het Google-account te gaan (https://myaccount.google.com/). Van daaruit kunt u uw accountinstellingen, persoonlijke gegevens en beveiligingsopties beheren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe beheer je je Google-account?

Je Google Instellingen beheren

  1. Tik onder Account op Je Google-account beheren.
  2. Scroll bovenaan naar het gewenste tabblad.
  3. Tik op een tabblad: ​​Home. Persoonlijke informatie. Update algemene informatie in je Google-account. Meer informatie over hoe je je naam en andere gegevens kunt wijzigen. Gegevens en personalisatie.
Hoe kun je jezelf verwijderen van Google? Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.

Wat gebeurt er als je je Samsung-account verwijderd?

Houd er rekening mee dat als het account eenmaal is verwijderd, u geen toegang meer heeft tot de gegevens in dat account. Hier zijn de te volgen procedures: Voor andere Android-toestellen: de gedetailleerde procedure. Dit in overweging nemend, hoe verwijder ik een samsung-account van mijn telefoon? Als je een Samsung-account wilt verwijderen, moet je eerst inloggen op je account via een webbrowser. Als je ingelogd bent, ga je naar 'Mijn account' en selecteer je 'Accountinstellingen'. Onder 'Persoonlijke gegevens' selecteert u 'Account beheren'. Er zal nu een optie zijn om je account te verwijderen.

Vervolgens, kun je twee e-mailadressen hebben?

Ja, je kunt twee e-mailadressen hebben. Je kunt bijvoorbeeld een e-mailadres voor je werk en een e-mailadres voor je privéleven gebruiken. Het is echter niet mogelijk om twee e-mailadressen te gebruiken met dezelfde naam.

Door Clarence Shearier

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Google-accounts zijn er? :: Is Mail en Gmail hetzelfde?
Handige links